Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια. μια γρηγορη ερωτηση

στην ρεβολουτ μου εχω μεσα ευρω. (τη φορτιζω απο την πειραιως).

Την ρεβολουτ την εχω συνδεδεμενη με paypal. το paypal νομιζει οτι εχω μεσα βρετανικες λιρες (μιας και φαινεται βρετανικη η τραπεζα).

θελω νααγορασω κατι απο ιμπει. το οποιο ειναι σε δολλαρια.

Τι ακριβως συμβαινει? γινεται μετατροπη απο ευρω σε λιρες και μετα απο λιρες σε δολλαρια? γινεται δηλαδη διπλη μετατροπη, αρα βγαινω διπλα χαμενος?

ή κατευθειαν γινεται μετατροπη απο ευρω σε δολλαρια? στη ρεβολουτ φαινεται σαν να εχω πληρωσει σε λιρες.

επισης αν αγοραζα κατι σε λιρες, το πειπαλ θα εκανε τη μεματροπη απο ευρω σε λιρες απλως σωστα? αρα θα ειχα μια μονο μετατροπη.

αν εγω εχω στη ρεβολουτ ευρω. και θελω να αγορασω κατι που δεν ειναι σε ευρω ή λιρες. τι πρεπει να προσεξω? βλεπω στο ιμπει πως εχω καλυτερη ισοτιμια σε σχεση με τις καρτες της πειραιως ή εθνικης που εχω επισης στο πειπαλ. θα ηθελα ομως να σιγουρεψω αν γινετα ιδιπλη μετατροπη ή οχι. και πως μπορω γενικα να την αποφυγω

σας ευχαριστω

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, burnin είπε

καλησπερα παιδια. μια γρηγορη ερωτηση

στην ρεβολουτ μου εχω μεσα ευρω. (τη φορτιζω απο την πειραιως).

Την ρεβολουτ την εχω συνδεδεμενη με paypal. το paypal νομιζει οτι εχω μεσα βρετανικες λιρες (μιας και φαινεται βρετανικη η τραπεζα).

θελω νααγορασω κατι απο ιμπει. το οποιο ειναι σε δολλαρια.

Τι ακριβως συμβαινει? γινεται μετατροπη απο ευρω σε λιρες και μετα απο λιρες σε δολλαρια? γινεται δηλαδη διπλη μετατροπη, αρα βγαινω διπλα χαμενος?

ή κατευθειαν γινεται μετατροπη απο ευρω σε δολλαρια? στη ρεβολουτ φαινεται σαν να εχω πληρωσει σε λιρες.

επισης αν αγοραζα κατι σε λιρες, το πειπαλ θα εκανε τη μεματροπη απο ευρω σε λιρες απλως σωστα? αρα θα ειχα μια μονο μετατροπη.

αν εγω εχω στη ρεβολουτ ευρω. και θελω να αγορασω κατι που δεν ειναι σε ευρω ή λιρες. τι πρεπει να προσεξω? βλεπω στο ιμπει πως εχω καλυτερη ισοτιμια σε σχεση με τις καρτες της πειραιως ή εθνικης που εχω επισης στο πειπαλ. θα ηθελα ομως να σιγουρεψω αν γινετα ιδιπλη μετατροπη ή οχι. και πως μπορω γενικα να την αποφυγω

σας ευχαριστω

Θα πρέπει λίγο πριν το τελικό στάδιο της αγοράς να ζητήσεις η τιμολόγηση να γίνει στο νόμισμα του πωλητή από τη ρεβολουτ. Κάθε φορά πρέπει να το κάνεις αυτό

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Θα πρέπει λίγο πριν το τελικό στάδιο της αγοράς να ζητήσεις η τιμολόγηση να γίνει στο νόμισμα του πωλητή από τη ρεβολουτ. Κάθε φορά πρέπει να το κάνεις αυτό

Σε υπερευχαριστω. Δεν το εχω προσεξει αυτο. Αν υπαρχει καποιο σκρινσοτ θα βοηθουσε. Αναρωτιεμαι αν ειμαι τοσο στραβος. Επιλεγω πειπαλ στο ιμπει, διαλεγω την ρεβολουτ που μου δειχνει τοι εχει καλυτερο κονσβερσιον, αλλα πουθενά δεν ειδα επιλογη για νομισμα....

υγ. τεραστιοι καραγκιοζηδες. εχουν ενα λινκ με το κονβερσιον ρειτ, και απο κατω αλλο λινκ με το change. εγω παταγα απλα τσειντζ και ειχε επιλογη να αλλαξεις καρτα. επρεπε να πατησω πανω στο ρειτ, που ηταν αλλο λινκ και εκει επιλεγεις να αλλαξεις νομισμα. τι απατεωνες ειναι αυτοι? μιλαμε για καθαρη παραπλανηση. ευχαριστω και παλι. τωρα ξερω

Επεξ/σία από burnin
Δημοσ.
1 ώρα πριν, burnin είπε

Σε υπερευχαριστω. Δεν το εχω προσεξει αυτο. Αν υπαρχει καποιο σκρινσοτ θα βοηθουσε. Αναρωτιεμαι αν ειμαι τοσο στραβος. Επιλεγω πειπαλ στο ιμπει, διαλεγω την ρεβολουτ που μου δειχνει τοι εχει καλυτερο κονσβερσιον, αλλα πουθενά δεν ειδα επιλογη για νομισμα....

υγ. τεραστιοι καραγκιοζηδες. εχουν ενα λινκ με το κονβερσιον ρειτ, και απο κατω αλλο λινκ με το change. εγω παταγα απλα τσειντζ και ειχε επιλογη να αλλαξεις καρτα. επρεπε να πατησω πανω στο ρειτ, που ηταν αλλο λινκ και εκει επιλεγεις να αλλαξεις νομισμα. τι απατεωνες ειναι αυτοι? μιλαμε για καθαρη παραπλανηση. ευχαριστω και παλι. τωρα ξερω

H transferwise έχει καλύτερη φήμη από τη Revolut πάντως.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, skiabox είπε

Σε τι πράγμα;; εννοείς τη μετατροπή συναλλάγματος;;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Doubt είπε

Σε τι πράγμα;; εννοείς τη μετατροπή συναλλάγματος;;

Διάβαζα ένα συκριτικό review μεταξύ των 2.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, skiabox είπε

Διάβαζα ένα συκριτικό review μεταξύ των 2.

Δώσε ένα λινκ να δούμε κι εμείς..🧐

Δημοσ.

Είναι διαφορετικά πράγματα. Η tranferwise είναι πιο πολύ για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες. Έχει περισσότερες χρεώσεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Four years ago, we set out to build a new kind of bank. The kind of bank that solves your problems and treats you fairly. And starting today, we're excited to take our first step as we launch Revolut Bank to our 300,000 customers in Lithuania.

Upgrade to the bank in minutes

Lithuanian customers upgrade to Revolut Bank in a matter of minutes. Simply update to the latest version of the app, and follow the instructions from the news banner on the main app screen. The whole process should only take a few minutes.

Deposit protection up to €100,000

Lithuanian customers who upgrade to Revolut Bank will have their deposits protected (salary, for example) up to €100,000 by the Lithuanian State Company Deposit and Investment Insurance.

Credit products are coming soon

In the coming months, we'll be launching consumer loans and credit cards in Lithuania. We're keeping the details on the low right now, but as always, we'll look to come in cheaper and faster than the traditional banks.

Do I need to upgrade to the bank?

No, but not doing so will mean that the money you hold in your account will not be protected up to €100,000. Equally, our future credit products will only be available to our bank customers.

Launching Revolut Bank in other markets

We'll be launching Revolut Bank in other Central and Eastern European markets later in the year, and we'll be sharing share more details on this at a later point.

--------------------

Αρα οποιος δεν θελει ακομα να μπει στην τράπεζα της Λιθουανίας, μην κάνει αναβάθμιση το app. Εκτός και αν σου δινει επιλογη στο νεο app να απαντήσεις προς το παρόν No.

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο , τωρα το προσεξα. Αρα κανει τη μεταβαση πρωτα σε αυτους στη χωρα οπου θα βρίσκεται η τράπεζα.

Δημοσ.

Θέλει προσοχή, ακόμα και αν γίνει για όλη την ευρώπη καλό είναι να μην επαναπαυθούμε.

Η Λιθουανία έχει 3 εκατομμύρια πληθυσμό, είναι αδύνατων να εξυπηρετήσει 7-8 εκατομμύρια κόσμο σε περίπτωση χρεωκοπίας.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, skiabox είπε

Πώς ακριβώς συγκρίνονται αυτές οι δύο; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...