Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️

Ειχα στην εθνική λευτα και ξαφνικά μου έρχεται μήνυμα απο την εθνική οτι η Revolut 2 φορες μου τράβηξε 110€ και 40€ !!!!!

Και τωρα έχω αρνητικό υπόλοιπο στην εθνική

Στην revolu δεν μου δείχνει καμια κίνησηtop up η τπτ αλλο τιποτα 

Τι να κανω ειναι η revolut τι φτεει σας παρακαλω εχω αγχωθει

C7E01487-716B-4A74-B7A0-74D089A43B9B.jpeg

97E623D0-7F21-49E9-81DA-72BDF3A5B2E8.jpeg

953C0A0A-4412-4EA5-AAC8-7A5FC84AF2B8.jpeg

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tanagra είπε

Ειχα στην εθνική λευτα και ξαφνικά μου έρχεται μήνυμα απο την εθνική οτι η Revolut 2 φορες μου τράβηξε 110€ και 40€ !!!!!

Χωρίς να εχω συναντήσει κάτι παρόμοιο θα σου πρότεινα να μιλήσεις με το chat της revolut καθώς και της ελληνικής τραπεζας σου για να δεις και άλλες λεπτομέρειες γι αυτές τις συναλλαγές. Όταν μάθεις, αν μπορείς πες μας τι έγινε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, tanagra said:

Πρέπει να έχεις πέσει σε απατεώνα. Η revolut στα top up γράφεται ως “revolut**2633*” όπου ο τετραψήφιος αριθμός αντιστοιχεί στον λογαριασμό του κάθε ένα με διαφορετικά ψηφία. 

Ανάλογο περιστατικό έχει αναφερθεί και παλαιότερα με έμπορο απατεώνα που αναγράφονταν σκέτο revolut.

Να ζητήσεις αμέσως αμφισβήτηση συναλλαγής από την τράπεζα σου.

Επεξ/σία από Hapatingo
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Hapatingo είπε

Πρέπει να έχεις πέσει σε απατεώνα. Η revolut στα top up γράφεται ως “revolut**2633*” όπου ο τετραψήφιος αριθμός αντιστοιχεί στον λογαριασμό του κάθε ένα με διαφορετικά ψηφία. 

Ανάλογο περιστατικό έχει αναφερθεί και παλαιότερα με έμπορο απατεώνα που αναγράφονταν σκέτο revolut.

Ναι αλλα εγω τοπ απ που δηλαδή καιρώ εχω να κανω εκανα μόνο μέσω της εφαρμογήςτης revolut  πουθενά αλλού και με κανένα άλλο τρόπο! Πως 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Τι/ποιος είναι αυτό το σκέτο ρέβολουτ? Και πως κάποιος κινδυνεύει να την πατήσει από αυτο, βάζουμε πχ κάπου την κάρτα μας ή σε κάποιο phishing τύπου σάιτ?  

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tanagra είπε

Ταυτόχρονα πάγωσε τη καρτα ή κόψε τις ηλεκτρονικές πληρωμές της κάρτας μέσα από το ebanking.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, runner69 είπε

Ταυτόχρονα πάγωσε τη καρτα ή κόψε τις ηλεκτρονικές πληρωμές της κάρτας μέσα από το ebanking.

Το εχω κάνει είδη

Δημοσ.
1 minute ago, nikomania-- said:

Τι/ποιος είναι αυτό το σκέτο ρέβολουτ? Και πως κάποιος κινδυνεύει να την πατήσει από αυτο, βάζουμε πχ κάπου την κάρτα μας ή σε κάποιο phishing τύπου σάιτ?  

Δεν νομίζω, απλά σύμπτωση ο απατεώνας να "χτύπησε" πελάτη της revolut. 

Παλαιότερα κάποιος είχε γράψει στο community ότι ενώ δεν είχε revolut τον χρέωσαν από μια revolut εταιρία και αποδείχτηκε ότι ήταν ψεύτικη εταιρία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτισω 2 πραγματα 

1) τα λευτα τα χανω ή θα με βοηθήσει η εθνική να τα παρω πίσω με καποιον τρόπο που δεν ξερω και γω πως

2) η εθνικη δεν επρεπε να με προστατεύσει πως πηγε αρνητικό υπόλοιπο δλδ αμα μου χρεωναν 1000€ 

Τι θα ηταν μετα : λογαριασμός εθνικής -1000€

Επειδη δεν ξερω απο αυτα και αυριι μου ειπαν στης 8 να ξανα επικοινωνίσω με την Εθνική, υπάρχει κατι που να λεει οτι η τραπεζα μας προστατεύει απο απατες 

Σας παρακαλω οποίος ξέρει ας βοηθεισει γιατί δεν ξερω απο αυτά

Επεξ/σία από tanagra
Δημοσ.
6 ώρες πριν, tanagra είπε

Να ρωτισω 2 πραγματα 

1) τα λευτα τα χανω ή θα με βοηθήσει η εθνική να τα παρω πίσω με καποιον τρόπο που δεν ξερω και γω πως

2) η εθνικη δεν επρεπε να με προστατεύσει πως πηγε αρνητικό υπόλοιπο δλδ αμα μου χρεωναν 1000€ 

Τι θα ηταν μετα : λογαριασμός εθνικής -1000€

Επειδη δεν ξερω απο αυτα και αυριι μου ειπαν στης 8 να ξανα επικοινωνίσω με την Εθνική, υπάρχει κατι που να λεει οτι η τραπεζα μας προστατεύει απο απατες 

Σας παρακαλω οποίος ξέρει ας βοηθεισει γιατί δεν ξερω απο αυτά

Θα μιλήσεις με την τράπεζα και θα κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής/ων. Μετά θα περιμένεις. Τίποτα αλλο δε μπορείς να κάνεις (αφού μπλόκαρες την κάρτα ήδη)

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Hapatingo είπε

Θέλει προσοχή, ακόμα και αν γίνει για όλη την ευρώπη καλό είναι να μην επαναπαυθούμε.

Η Λιθουανία έχει 3 εκατομμύρια πληθυσμό, είναι αδύνατων να εξυπηρετήσει 7-8 εκατομμύρια κόσμο σε περίπτωση χρεωκοπίας.

Δεν θα εξυπηρετήσει η Λιθουανία. Η ΕΚΤ. Πιστεύεις ότι μπορεί αντίστοιχα η Ελλάδα να εξυπηρετήσει τους Έλληνες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, george1807 είπε

Δεν θα εξυπηρετήσει η Λιθουανία. Η ΕΚΤ. Πιστεύεις ότι μπορεί αντίστοιχα η Ελλάδα να εξυπηρετήσει τους Έλληνες;

To ταμείο εγγύησης καταθέσεων της Λιθουανίας θα εξυπηρετήσει, όχι η ΕΚΤ

Η Λιθουανία επελέγε γιατί είναι χαλαρή σε τετοιου είδους δραστηριότητες. Στο παρελθόν έχουμε δει πολλά προβλήματα με καταρευσεις εταιρίων , σαν τη ρεβολουτ στη Μάλτα. Εκεί πράγματι μια πιο ισχυρη οικονομικά χώρα θα ήταν επιθυμητή.

Επεξ/σία από spartak1
Δημοσ.

καλήμερα παιδιά. είχα και εγώ κάτι παρόμοιο.  απώλεια 30 € από την κάρτα προς ρεβολουτ revolut**** όπου αστεράκια ένας 4ψηφιος κωδικός. Έτυχε να έγινε όταν τράβηξα λεφτά από τη ρεβολουτ πίσω στην κάρτα μου και δεν έδωσα σημασία. είναι πιθανή η χρέωση μεταφοράς 30€ η να το κοιτάξω όπως το παιδί πιο πανω?

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Η Λιθουανία επελέγε γιατί είναι χαλαρή σε τετοιου είδους δραστηριότητες. Στο παρελθόν έχουμε δει πολλά προβλήματα με καταρευσεις εταιρίων , σαν τη ρεβολουτ στη Μάλτα. Εκεί πράγματι μια πιο ισχυρη οικονομικά χώρα θα ήταν επιθυμητή.

Το οποίο ταμείο της Λιθουανίας θα υποστηριχθεί από την ΕΚΤ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spartak1 είπε

4 λεπτά πριν, george1807 είπε

Το οποίο ταμείο της Λιθουανίας θα υποστηριχθεί από την ΕΚΤ

Ότι και να γίνει αφορά τους 300000 πελάτες της Λιθουανίας, για τους υπόλοιπους δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση.

Επίσης η revolut δεν ήταν στη Μάλτα, μήπως η πάλαι ποτέ leopay?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...