Ukforthemoment Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, inel είπε Τώρα που οι ελληνικές τράπεζες συμμετέχουν στο σύστημα SEPA instant πληρωμών και η αποστολή χρημάτων απο revolut σε ελληνικό λογαριασμό γίνεται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, δοκίμασε κανείς να στείλει μεγαλύτερο ποσό να δει εάν χρεώνεται το εισερχόμενο έμβασμα στην ελληνική τράπεζα; Απο την περίγραφη της υπηρεσίας, στην Πειραιώς τουλάχιστον, δίνεται η εντύπωση ότι ο παραλήπτης δεν θα χρεώνεται έξοδα εισερχόμενου εμβάσματος. Η Eurobank χρεώνει κανονικά.Αλλά είναι τόσο ευκολο να στείλεις πολλές φορές μικρό - κατω απο το όριο χρέωσης.
inel Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δηλαδη εντος ελλαδος δεν χρεώνει; Το δοκίμασες Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά το γράφει στα μικρά γράμματα στο τιμολόγιο προμηθειών η τράπεζα Πειραιώς, οπότε θα πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για αποστολές από τράπεζα Πειραιώς προς άλλες ελληνικές τράπεζες που συμμετέχουν στο SEPA instant payments. Ο παραλήπτης θα πρέπει να μην χρεωθεί κατι επιπλέον.
molot12 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Παραμυθια IRIS 😄😅 Κανονικά χρεώνουν και πληρωνεις και έξτρα για να παει υποτίθεται σε 5'. Απατεώνες όλοι τους, από τις προμηθειες βγάζουν. Εδώ δίνεις παγια εντολή για εξόφληση λογαριασμου και παλι χρεώνουν 0,40 αντί 0,60 φοβερό! Όλα τα εμβάσματα έπρεπε να είναι μέσω SEPA στην ΕΕ δωρεάν όπως συμβαίνει σε πολλες τράπεζες του εξωτερικου και να εμφανίζονται σε λίγα λεπτά της ωρας. 1
georgerov Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, molot12 είπε Παραμυθια IRIS 😄😅 Κανονικά χρεώνουν και πληρωνεις και έξτρα για να παει υποτίθεται σε 5'. Απατεώνες όλοι τους, από τις προμηθειες βγάζουν. Εδώ δίνεις παγια εντολή για εξόφληση λογαριασμου και παλι χρεώνουν 0,40 αντί 0,60 φοβερό! Όλα τα εμβάσματα έπρεπε να είναι μέσω SEPA στην ΕΕ δωρεάν όπως συμβαίνει σε πολλες τράπεζες του εξωτερικου και να εμφανίζονται σε λίγα λεπτά της ωρας. Έτσι ακριβώς είναι αλλά όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός δυστυχώς έτσι πάει.
George! Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Επειδή έχω να χρησιμοποιήσω δύο χρόνια και κάτι την revolut, τι είναι η revolut bank που μου λέει να εγγραφώ;
molot12 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 @George Αν έχεις σκοπό να βάλεις αρκετά χρήματα μέσα επέλεξε αναβάθμιση σε τράπεζα θα έχεις εγγυηση καταθέσεων ως 100.000 ευρώ νομίζω, αλλά θα πρεπει να δώσεις το ΑΦΜ σου. Μην αγχώνεσαι διασταυρώσεις γίνονται μόνο μετά από εισαγγελική παρεμβαση 😇 3
George! Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, molot12 είπε @George Αν έχεις σκοπό να βάλεις αρκετά χρήματα μέσα επέλεξε αναβάθμιση σε τράπεζα θα έχεις εγγυηση καταθέσεων ως 100.000 ευρώ νομίζω, αλλά θα πρεπει να δώσεις το ΑΦΜ σου. Μην αγχώνεσαι διασταυρώσεις γίνονται μόνο μετά από εισαγγελική παρεμβαση 😇 Για μικροαγορές από το εξωτερικό τον θέλω, οπότε μάλλον δεν βρίσκω κάποιο λόγο να αναβαθμίσω. Την απλή κάρτα την στέλνουν δωρεάν ή χρεώνουν μεταφορικά;
Demetris77 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Μπορεί να μεταφέρεις ποσά εδώ ..? και μετά έχεις ευκολία στη χρήση τους απο εδώ.. (Ελλάδα) ?
simos1974 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα και Καλη χρονια σε ολους.. Ερωτηση, εχει δοκιμασει κανενας τις τελευταιες 2-3 βδομαδες να στειλει χρηματα απο Βinance σε Revolut? Εμβασμα προς IBAN δεν υπαρχει καν ως επιλογη. Σε καρτα VISA εχει δοκιμασει καποιος?
giannisag17 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σας..Θα ήθελα να αποταμιεύσω χρήματα και σκεφτόμουν την revolut που ήδη έχω..Είναι καλή ιδέα.!Δεν θέλω να τα αφήσω στην τράπεζα μου λόγω χρέους που έχω.
Doubt Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, giannisag17 είπε Καλησπέρα σας..Θα ήθελα να αποταμιεύσω χρήματα και σκεφτόμουν την revolut που ήδη έχω..Είναι καλή ιδέα.!Δεν θέλω να τα αφήσω στην τράπεζα μου λόγω χρέους που έχω. Υπάρχουν άλλες υπηρεσίες, σχετικές με κρυπτονομίσματα, που δίνουν πολύ καλό επιτόκιο. Εγώ από τότε που άρχισα να "αποταμιεύω" εκεί, τη Ρέβολουτ την χρησιμοποιώ σαν ενδιάμεσο μιας και δεν έχει προμήθειες στη μεταφορά χρημάτων και φορτίζει απευθείας από ελληνικές κάρτες. 1
Gyustarr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Από χθές προσπαθώ να κάνω top-up στη Revo μέσω κάρτας Εθνικής και απορρίπτεται συνέχεια. Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα; Υπάρχει κανένα απλό workaround;
Doubt Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 32 λεπτά πριν, Gyustarr είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά. Από χθές προσπαθώ να κάνω top-up στη Revo μέσω κάρτας Εθνικής και απορρίπτεται συνέχεια. Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα; Υπάρχει κανένα απλό workaround; Δες την προηγούμενη σελίδα.
prometheas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Doubt είπε Υπάρχουν άλλες υπηρεσίες, σχετικές με κρυπτονομίσματα, που δίνουν πολύ καλό επιτόκιο. Εγώ από τότε που άρχισα να "αποταμιεύω" εκεί, τη Ρέβολουτ την χρησιμοποιώ σαν ενδιάμεσο μιας και δεν έχει προμήθειες στη μεταφορά χρημάτων και φορτίζει απευθείας από ελληνικές κάρτες. Καλό ειναι όταν προτείνουμε κάτι που σχετίζεται με χρήματα να αναφέρουμε τις αντιστοιχες "υπηρεσίες" ωστε να μπορει ο καθένας να εκτιμήσει εαν και ποσο ασφαλείς ειναι. 1 ώρα πριν, Gyustarr είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά. Από χθές προσπαθώ να κάνω top-up στη Revo μέσω κάρτας Εθνικής και απορρίπτεται συνέχεια. Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα; Υπάρχει κανένα απλό workaround; Το καλύτερο work around ειναι να μην χρησιμοποιούμε την Εθνική. Ξέρω οτι δεν είναι εύκολο για όλους αλλά δεν παλεύονται Με Alpha ολα ΟΚ πάντως.. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2022 από prometheas
ekkli Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Στις 1/1/2022 στις 8:43 ΜΜ, Demetris77 είπε Μπορεί να μεταφέρεις ποσά εδώ ..? και μετά έχεις ευκολία στη χρήση τους απο εδώ.. (Ελλάδα) ? Μεταφέρεις ποσά σε ελληνική τράπεζα κανονικά, αλλά έχεις την χρέωση εισερχόμενου εμβάσματος που έχει η κάθε τράπεζα. Αν έχεις κάρτα, μπορείς να την χρησιμοποιείς κανονικά, όπου περνάει κάρτα. Όσον αφορά την ΕΤΕ, ανέβασα λεφτά μια χαρά στις 11 το πρωί. Έχω την εφαρμογή ibank στο κινητό, ζήτησε έγκριση, την έδωσα και προχώρησε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα