Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο σουβλατζιδικο στην Αθήνα


26ska

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 417
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

28 λεπτά πριν, naimore είπε

θανασης κεμπαπ κορυφη

Κατεψηγμενο κεμπαπ απο τις κλασσικες εταιριες  που φτιαχνουν γυρο...

Εαν θες να φας πραγματικο κεμπαπ Thomas στον Ν.Κοσμο 

  • Like 6
  • Thanks 2
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

43 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Κατεψηγμενο κεμπαπ απο τις κλασσικες εταιριες  που φτιαχνουν γυρο...

Εαν θες να φας πραγματικο κεμπαπ Thomas στον Ν.Κοσμο 

Παρακαλω 1.90ευρω!!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Μικρά τυλιχτά (προσέξτε τη λέξη: τυλιχτά, όχι διπλωμένα με το ζόρι) όπως παλιά φτιάχνει κανείς? Πληρώνω όσο όσο για να βρω πίτα με γύρο ή σουβλάκι, που να χωράει στο στόμα και να τρώγεται σε 4-5 μπουκιες...

Με τα σημερινά εκτρώματα που είναι μισό κιλό το ένα, μπορώ να φάω ένα με το ζόρι ενώ πριν πολλά χρόνια ήθελα 2-3! 

  • Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
2 minutes ago, billdanos said:

Μικρά τυλιχτά όπως παλιά φτιάχνει κανείς? Πληρώνω όσο όσο για να βρω πίτα με γύρο ή σουβλάκι, που να χωράει στο στόμα και να τρώγεται σε 4-5 μπουκιες...

Με τα σημερινά εκτρώματα που είναι μισό κιλό το ένα, μπορώ να φάω ένα με το ζόρι ενώ πριν πολλά χρόνια ήθελα 2-3! 

Hoocut, go for it!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικότερα πού είναι τα παλιά, νόστιμα τυλιχτά.

Πλέον είναι μοντέρνα και άνοστα. Αλάδωτες πίτες, βιομηχανοποιημένοι γύροι, σουβλάκια στο γκάζι και όχι στο κάρβουνο, τζατζίκια και λοιπά αγοράζονται με τον τόνο, χάλια όλα.

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 minutes ago, billdanos said:

Μικρά τυλιχτά (προσέξτε τη λέξη: τυλιχτά, όχι διπλωμένα με το ζόρι) όπως παλιά φτιάχνει κανείς? Πληρώνω όσο όσο για να βρω πίτα με γύρο ή σουβλάκι, που να χωράει στο στόμα και να τρώγεται σε 4-5 μπουκιες...

Με τα σημερινά εκτρώματα που είναι μισό κιλό το ένα, μπορώ να φάω ένα με το ζόρι ενώ πριν πολλά χρόνια ήθελα 2-3! 

https://el-gr.facebook.com/mpiftekopoleio

Τρωω τοσες δεκαετιες απο εκει και δεν εχει αλλαξει ουτε την συνταγη ουτε και φυσικα την ποιοτητα. Και ειναι ετσι ακριβως οπως ηταν πριν 60 χρονια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μόνο hoocut

όσοι ψάχνουν ποσότητα και φθηνά ας μήν πλησιάσουν καν.

μικρά σουβλάκια, χειροποίητες πίτες, τα κρέατα φιλέτα ψιλοκομμένα, άριστες αναλογίες

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

34 λεπτά πριν, billdanos είπε

Μικρά τυλιχτά (προσέξτε τη λέξη: τυλιχτά, όχι διπλωμένα με το ζόρι) όπως παλιά φτιάχνει κανείς? Πληρώνω όσο όσο για να βρω πίτα με γύρο ή σουβλάκι, που να χωράει στο στόμα και να τρώγεται σε 4-5 μπουκιες...

Με τα σημερινά εκτρώματα που είναι μισό κιλό το ένα, μπορώ να φάω ένα με το ζόρι ενώ πριν πολλά χρόνια ήθελα 2-3! 

επειδη ψαχνω το ιδιο ξερω αρκετα π μενεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για μικρό σουβλάκι (μόνο καλαμάκι, κρεμύδι, ντομάτα και μια σάλτσα ντομάτας δική τους) στο Χαλάνδρι υπάρχει ο Αντώνης στο συνοικισμό στην οδό Καρελά(από Λ.Κηφισίας δεξιά προς Χαλάνδρι στο φανάρι του Υγεία). Το καλύτερό τους είναι η χειροποίητη τυροκαυτερή. Το άλλο μαγαζί που αναφέρθηκε ήταν στον παραπάνω δρόμο.

Θα προτείνω για Μαρούσι, στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου λίγο πριν τη Σωρού, τη Θράκα. Χειροποίητα καλαμάκια και χοιρινός γύρος, καλό κοντοσούβλι(και σε τυλιχτό) και πατάτες κομμένες στο χέρι. Το καλύτερό τους είναι η μερίδα με τα χοιρινά μπριζολάκια.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 λεπτά πριν, mfit είπε

Θα προτείνω για Μαρούσι, στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου λίγο πριν τη Σωρού, τη Θράκα. Χειροποίητα καλαμάκια και χοιρινός γύρος, καλό κοντοσούβλι(και σε τυλιχτό) και πατάτες κομμένες στο χέρι. Το καλύτερό τους είναι η μερίδα με τα χοιρινά μπριζολάκια.

ειναι καλο αυτο?

Περναω πολυ συχνα απο εκει αλλα ποτε δεν μου γεμισε το ματι? Ουτε καν για δοκιμη...

θα το δοκιμασω

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, billdanos said:

Μικρά τυλιχτά (προσέξτε τη λέξη: τυλιχτά, όχι διπλωμένα με το ζόρι) όπως παλιά φτιάχνει κανείς? Πληρώνω όσο όσο για να βρω πίτα με γύρο ή σουβλάκι, που να χωράει στο στόμα και να τρώγεται σε 4-5 μπουκιες...

Με τα σημερινά εκτρώματα που είναι μισό κιλό το ένα, μπορώ να φάω ένα με το ζόρι ενώ πριν πολλά χρόνια ήθελα 2-3! 

https://goo.gl/maps/ny4bGnX7ebrQ9qCF8

Δεν έχει γύρο. Καλαμάκι ή κοντοσούβλι στα κάρβουνα. Απ' τις καλύτερες πίτες που έχω φάει.

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, ThReSh είπε

Hoocut, go for it!

 

1 ώρα πριν, Dark_son20 είπε

μόνο hoocut

του το έχω προτείνει απο το προηγούμενο σουβλακοθρέντ, προφανώς δε λέει να πάει! :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...