Πανος999 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Γαλαζοαιματος detected. Στο fast and furious ποιος θα ήσουν; 😂 Καπου σ εχασα....!😁
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 58 λεπτά πριν, aks είπε Καλησπέρα παιδιά.Για το ξύρισμα στο στρατό τι πήρατε?Μπορείτια να προτείνεται αφρους gel μηχανέ για να αρχίσουμε τα πειράματα? Τζελ Gilette και ξυραφάκια της ίδιας μάρκας, ιδανικά όχι τα παμφθηνα. Αν δεν εχεις τρελη τρυχοφυϊα δε προλαβαινουν να μεγαλώσουν τόσο πολύ απο μέρα σε μέρα οπότε το πρωινό ξύρισμα γίνεται εύκολα και χωρίς θέματα... 5 ώρες πριν, mitsos130 είπε Αυτό μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει, δηλαδή με τον νέο στρατηγό στο Γ 'Σώμα Στρατού τι ισχύει; Στο Γραφείο Έρευνας Πληροφορικής του Γ σώματος στρατού ξέρει κάποιος πως πάνε οι υπηρεσίες; Έχει τρέξιμο; Ο νέος στρατηγός έχει πάει μια εβδομάδα. Λίγο δύσκολο να ασχολήθηκε πρώτο πράγμα με τις υπηρεσίες των φαντάρων.
mitsos130 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Ο νέος στρατηγός έχει πάει μια εβδομάδα. Λίγο δύσκολο να ασχολήθηκε πρώτο πράγμα με τις υπηρεσίες των φαντάρων. Αναφέρομαι στον Στρατηγό-Διοικητή του Γ΄ Σ Σ Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από mitsos130
SIP1995 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Ρε σείς, να ρωτήσω….ισχύει ότι αν έχεις σφραγίσματα στο δόντια δεν μπορείς να πας ειδικές δυνάμεις (για ουκ ξέρω ότι υφίσταται), αλλά δεν ξέρω αν είναι για όλες τις κατηγορίες. 1
JakeKaufman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, SIP1995 είπε Ρε σείς, να ρωτήσω….ισχύει ότι αν έχεις σφραγίσματα στο δόντια δεν μπορείς να πας ειδικές δυνάμεις (για ουκ ξέρω ότι υφίσταται), αλλά δεν ξέρω αν είναι για όλες τις κατηγορίες. Γιατί;;
phanispal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δε θυμάμαι να έχω ακούσει ξανά κάτι τέτοιο.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, SIP1995 είπε Ρε σείς, να ρωτήσω….ισχύει ότι αν έχεις σφραγίσματα στο δόντια δεν μπορείς να πας ειδικές δυνάμεις (για ουκ ξέρω ότι υφίσταται), αλλά δεν ξέρω αν είναι για όλες τις κατηγορίες. πρωτη φορα το ακουω...και αν ισχυε φανταζομαι θα συζητιωταν.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, mitsos130 είπε Αναφέρομαι στον Στρατηγό-Διοικητή του Γ΄ Σ Σ Στο Γραφείο Έρευνας Πληροφορικής του Γ σώματος στρατού ξέρει κάποιος πως πάνε οι υπηρεσίες; Έχει τρέξιμο; Επαναλαμβάνω. Ο Στρατηγός που ανέλαβε το Γ'ΣΣ εχει αναλάβει καθήκοντα μια εβδομάδα. Η επιρροή του στον τροπο διοίκησης δεν εχει προλάβει να φανεί. Επίσης ρωτάς δύο φορές της μέρα για ΕΠ στο Γ Σώμα, πόσο δηλαδή τρέξιμο μπορεί να έχει; Δεν ειναι και ειδικοδυναμίτης... 1 1
Original211 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα μαγκες. Επαναπατριζομαι απο ελδυκ τον Μάιο στο ΜΦΑΤ στο Χαϊδάρι. Ξερεις κανεις πω ειναι εκει τα πράγματα;
Silverage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Ξέρουμε κανέναν ψυχίατρο που να δίνει χαρτιά για Ι5; Τον Μάρτιο μπαίνω και θέλω να ξεκινήσω διαδικασίες για απαλλαγή.
vamvakoolas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, Silverage είπε Ξέρουμε κανέναν ψυχίατρο που να δίνει χαρτιά για Ι5; Τον Μάρτιο μπαίνω και θέλω να ξεκινήσω διαδικασίες για απαλλαγή. εχεις οντως θεμα; αποτι ξερω (ας με διορθωσει καποιος) ακομα και αν εχεις χαρτι απο νοσοκομειο/ψυχιατρο θα πρεπει να εχεις και επιβεβαιωση απο στρατιωτικο νοσοκομειο/ιατρο ειχε γινει ενα σκανδαλο τη δεκαετια 90 με κατι "επωνυμους" και αλλαξε το καθεστως. Πλεον, αν θες να απαλλαγεις εχει 2 παραθυρακια 1)συνεχεις αναβολλες και καποια στιγμη (ισως εχεις μεχρι τοτε και οικογενεια) να κανεις βασικη θητεια ή καθολου (εξαγορα) 2)να πας κανονικα και τη πρωτη μερα να το παιξεις τρελος π.χ να πας να βαλεις φωτια, να καταβρεξεις κανενα στελεχος κτλ και να συνεχισεις τη τρελα και στο ψυχιατρο...
Silverage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε εχεις οντως θεμα; αποτι ξερω (ας με διορθωσει καποιος) ακομα και αν εχεις χαρτι απο νοσοκομειο/ψυχιατρο θα πρεπει να εχεις και επιβεβαιωση απο στρατιωτικο νοσοκομειο/ιατρο ειχε γινει ενα σκανδαλο τη δεκαετια 90 με κατι "επωνυμους" και αλλαξε το καθεστως. Πλεον, αν θες να απαλλαγεις εχει 2 παραθυρακια 1)συνεχεις αναβολλες και καποια στιγμη (ισως εχεις μεχρι τοτε και οικογενεια) να κανεις βασικη θητεια ή καθολου (εξαγορα) 2)να πας κανονικα και τη πρωτη μερα να το παιξεις τρελος π.χ να πας να βαλεις φωτια, να καταβρεξεις κανενα στελεχος κτλ και να συνεχισεις τη τρελα και στο ψυχιατρο... Δεν έχω θέμα αλλά δεν θέλω να πάω. Είναι χάσιμο χρόνου και χρήματος. Δουλεύω 10 χρόνια και παίρνω καλό μισθό. Δεν είναι δύσκολο να το πάρεις απλά θέλει 2 χρόνια αναβολές και χαρτί γιατρού. Οι στρατιωτικοί γιατροί απλά αντιγράφουν το χαρτί που τους πας. Δεν ξέρω όμως κανέναν ψυχίατρο που δίνει και για να μην ψάχνω όλους τους γιατρούς της Αθήνας είπα μήπως ξέρει κανένας να μου στείλει μήνυμα. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από Silverage
ProponitisTouKanape Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, vamvakoolas είπε εχεις οντως θεμα; αποτι ξερω (ας με διορθωσει καποιος) ακομα και αν εχεις χαρτι απο νοσοκομειο/ψυχιατρο θα πρεπει να εχεις και επιβεβαιωση απο στρατιωτικο νοσοκομειο/ιατρο ειχε γινει ενα σκανδαλο τη δεκαετια 90 με κατι "επωνυμους" και αλλαξε το καθεστως. Πλεον, αν θες να απαλλαγεις εχει 2 παραθυρακια 1)συνεχεις αναβολλες και καποια στιγμη (ισως εχεις μεχρι τοτε και οικογενεια) να κανεις βασικη θητεια ή καθολου (εξαγορα) 2)να πας κανονικα και τη πρωτη μερα να το παιξεις τρελος π.χ να πας να βαλεις φωτια, να καταβρεξεις κανενα στελεχος κτλ και να συνεχισεις τη τρελα και στο ψυχιατρο... Εγω θα έλεγα οποιος θελει να πάρει απαλλαγη να παει με το δρόμο 1. Ο δρόμος 2 μπορει να θέσει σε κίνδυνο άλλους στρατιώτες ή στελέχη (με τη φωτιά π.χ.)
vamvakoolas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 13 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Εγω θα έλεγα οποιος θελει να πάρει απαλλαγη να παει με το δρόμο 1. Ο δρόμος 2 μπορει να θέσει σε κίνδυνο άλλους στρατιώτες ή στελέχη (με τη φωτιά π.χ.) δυστηχως μου εχει τυχει το 2 δυο φορες (αλλα ασχοληθηκαν με κατι αποθηκες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις