Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 06/09/2020 at 20:50, Ioannistiti2000 said:

Πεδια ενας φιλος μου παρουσιαζεται ερευνα πληροφορικης στη λαρισα. Ξερεις κανεις τι πεζει εκει, πια φαση υπαρχει, σε πιο στρατοπεδο παει και σε ποσο καιρο ορκιζετε. Ευχαριστω!!

Κατά πάσα πιθανότητα θα τον στείλουν Λιτόχωρο για Βασική Εκπαίδευση και ΣΠΕΝ και μετά μετάθεση σε κάποια μονάδα. 

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά πήγα ΚΕΠ να κόψω αναβολή το Σάββατο . Μπήκα σήμερα στρατολογία λέει μπαίνω με Α ΕΣΣΟ. Πότε περίπου θα μάθω σε ποια περιοχή θα παρουσιαστώ και σε τι ειδικότητα; Τον τελευταίο μήνα ή σε λίγες μέρες ευχαριστώ

Είστε υπόχρεος κατάταξης με τη 2021 Α΄ ΕΣΣΟ (Ιανουάριος), πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα ο ακριβής τόπος και ημερομηνία που πρέπει να παρουσιαστείτε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Asevastos είπε

Ενα μηνα περιπου πριν τη καταταξη σου.

Ευχαριστώ.

Για ΕΠΟΠ γνωρίζει κανείς τίποτα; Ακούγεται θα ανοίξουν θέσεις πολλές 

Μισθοδοσία, μέρος που υπηρετείς το επιλέγεις η σε στέλνουν όπου θέλουν 

Μόνιμη θέση αλλά έχει μεταθέσεις συνέχεια; Η σε βάζουν σε βάση κοντά στην περιοχή που μένεις ευχαριστώ

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Asevastos είπε

Ενα μηνα περιπου πριν τη καταταξη σου.

Επειδή και εγώ είμαι για Α ΕΣΣΟ Φεβρουαρίου (λόγω ναυτικού). Έστειλα υπεύθυνη δήλωση όταν έκοψα αναβολή (18 Αυγ) ότι επιθυμώ να καταταγω τον Νοέμβριο. 

Αρα λογικά αν γίνει δεκτό, θα ξέρω και εγώ μέχρι τέλη του μήνα? (με την λογική ότι Δ ΕΣΣΟ είναι Νοέμβριο) 

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, xorotaktis είπε

Μισθοδοσία, μέρος που υπηρετείς το επιλέγεις η σε στέλνουν όπου θέλουν 

Μόνιμη θέση αλλά έχει μεταθέσεις συνέχεια; Η σε βάζουν σε βάση κοντά στην περιοχή που μένεις ευχαριστώ

Εννοείται όπου θέλουν σε στέλνουν. Δεν ξεκινάνε μόνιμοι, μπορούν να γίνουν μετά από 7 χρόνια υπηρεσία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xorotaktis είπε

Αξίζει να μπω ΕΠΟΠ ή όχι δηλαδή;

τι ερωτηση ειναι αυτη?

Εχεις ζωη εξω απο τον στρατο? Τοτε δεν αξιζει...Αν δεν εχεις στον ηλιο μοιρα απο αποψη δουλειας,σχεσης και οικογενειας τοτε μπες και οτι βρεξει ας κατεβασει...

• Like 2
Δημοσ.

Βασικά οι περισσότεροι ΕΠΟΠ και αρκετοί ΕΜΘ που συνάντησα, είχαν και δεύτερη δουλειά εκτός στρατού.
Οι θέσεις που είχαν προκηρυχθεί ήταν για ΟΒΑ όχι για ΕΠΟΠ, λογικά όλες οι επόμενες προσλήψεις θα αφορούν ΟΒΑ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xorotaktis είπε

Γιατί ρε παιδιά τόσο χάλια είναι;

Το χάλια είναι υποκειμενικό, αν θες να ακολουθείς πάντα διαταγές, να σε στέλνουν όπου να ναι εφόσον δεν έχεις μέσο και να ακούς και το κάθε πικραμένο στρατιώτη η στέλεχος, καλά είναι. Συν ότι δεν θα βγάλεις και λεφτά ποτέ. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

[...]αν θες να ακολουθείς πάντα διαταγές, να σε στέλνουν όπου να ναι εφόσον δεν έχεις μέσο και να ακούς και το κάθε πικραμένο στρατιώτη η στέλεχος, καλά είναι.

Επίσης αν είσαι ο jason97 κ.λπ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/9/2020 στις 8:19 ΜΜ, xorotaktis είπε

Αξίζει να μπω ΕΠΟΠ ή όχι δηλαδή;

αμα δεν εχεις στον ηλιο μοιρα ναι

Επεξ/σία από tritonas00
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

αμα δεν εχεις στον ηλιο μοιρα ναι

Ολοι οι εποπ δηλαδη ειναι ατομα που δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα?

Επεξ/σία από rus
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...