Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, SolidSnake12 είπε

Εχω μιλήσει με μαγαζια και λενε μπορεί να κανει και 3 βδομαδες.. 

Γιατι? 

Εφόσον θα κάνουν  3 βδομάδες, τι περιμένεις για να παραγγείλεις; Να πάει Ιανουαριος;

Είχαν οι λαϊκές πότε στρατιωτικά;

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Είχαν οι λαϊκές πότε στρατιωτικά;

Εξαρτάται. Σε μικρά χωριά έχουν συνήθως μόνο τρόφιμα από αγρότες κυρίως (λαχανικά, πατάτες, ντομάτες, όσπρια κλπ). Σε μεγάλες πόλεις έχουν τα πάντα, μέχρι και τροφοδοτικά υπολογιστών έχω δει να πουλάνε.

32 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Εφόσον θα κάνουν  3 βδομάδες, τι περιμένεις για να παραγγείλεις; Να πάει Ιανουαριος;

Σωστός. Εδώ είναι που λέμε το γοργόν και χάριν έχει.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω κατι για οποιον ξερει

Πηρα μεταθεση μετα απο 6 μηνες και παρουσιαζομαι στο ΓΕΣ . Αυτο που δεν ξερω ειναι πως φανταζομαι πρεπει να ειμαι εκει 6 το πρωι αλλα επειδη ειμαι εκτος ΑΘηνων θα παω με το αμαξι μου. 

Θα με αφησουν να το βαλω μεσα οταν θα παω ή θα εχω καποιο προβλημα;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Pagouras7 είπε

Πηρα μεταθεση μετα απο 6 μηνες και παρουσιαζομαι στο ΓΕΣ . Αυτο που δεν ξερω ειναι πως φανταζομαι πρεπει να ειμαι εκει 6 το πρωι αλλα επειδη ειμαι εκτος ΑΘηνων θα παω με το αμαξι μου. 

Οχι δεν θα σε αφήσουν,πρέπει να βγάλεις άδεια για να το παρκάρεις μέσα.Παρκαρε το καπου κοντά.Οσο εφικτό ειναι αυτό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pagouras7 είπε

Μεσα οχι δεν θα σε αφησουν. Θα μπορεις να το παρκαρεις ακριβως απεναντι στην οδος Κυπρου. Μην τρελενεσαι με την ωρα και 7 να πας δεν θα σου πει κανείς τιποτα. Εγω ειχα παει 8+ δεν θα κανεις κατι ετσι και αλλιως απλα θα περιμενεις να παει μεσημερι για να φυγεις. (Μονο τα τυπικά γιατρούς, συνεντεύξεις κλπ) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Οχι δεν θα σε αφήσουν,πρέπει να βγάλεις άδεια για να το παρκάρεις μέσα.Παρκαρε το καπου κοντά.Οσο εφικτό ειναι αυτό.

18 λεπτά πριν, mr.boor είπε

Μεσα οχι δεν θα σε αφησουν. Θα μπορεις να το παρκαρεις ακριβως απεναντι στην οδος Κυπρου. Μην τρελενεσαι με την ωρα και 7 να πας δεν θα σου πει κανείς τιποτα. Εγω ειχα παει 8+ δεν θα κανεις κατι ετσι και αλλιως απλα θα περιμενεις να παει μεσημερι για να φυγεις. (Μονο τα τυπικά γιατρούς, συνεντεύξεις κλπ) 

Τέλεια σας ευχαριστώ και τους 2 πολύ! 

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς εάν μπορείς να πάρεις Ι1 φορώντας φακούς επαφής;

έχω 6αρα μυωπία και δεν θέλω να με ρίξουν Ι γιατί γενικά εδώ και 7 χρόνια φοράω κάθε μέρα φακούς κτλ..

Επίσης στο ΚΕΣΝ γίνονται ιατρικές εξετάσεις όταν μπεις; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Άντε να βάζω μπρος τους γιατρούς σιγά σιγά για ι5

20201209_193844.jpg

Ψυχολογικό; Εγώ το "φοβάμαι" λίγο, παρότι είχα όντως ψυχολογικά θέματα φέτος και πιο παλιά, με αυτά που ακούγονται π.χ προβλήματα με το δίπλωμα οδήγησης, ή μήπως με κρίνουν τελικά κατάλληλο για θητεία μετά τις πρώτες αναβολές.

Επεξ/σία από 5fingers
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, snusxd είπε

Γνωρίζει κανείς εάν μπορείς να πάρεις Ι1 φορώντας φακούς επαφής;

έχω 6αρα μυωπία και δεν θέλω να με ρίξουν Ι γιατί γενικά εδώ και 7 χρόνια φοράω κάθε μέρα φακούς κτλ..

Επίσης στο ΚΕΣΝ γίνονται ιατρικές εξετάσεις όταν μπεις; 

Ι1 θα πας μην ανησυχείς. Και 6αρα να έχεις είσαι οριακά (σύμφωνα με το ΦΕΚ) για μυωπία. Στον στρατό ΔΕΝ σου κάνουν ενδελεχή εξέταση (το έγραψα και παραπάνω: εμένα απλά με ρώτησαν τα νούμερα από προηγούμενη συνταγή που αν δεν τα θυμόμουν σταρχιδια τους) ούτε στα μάτια ούτε στον θώρακα ούτε τπτ. Ι2 θα έπαιρνες ΜΟΝΟ αν το κυνηγούσες και έβγαινες μπροστά και το έλεγες ότι θες εξέταση. Αν θες φόρα και γυαλιά, κανένας δεν θα νοιαστεί.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, 5fingers είπε

Ψυχολογικό; Εγώ το "φοβάμαι" λίγο, παρότι είχα όντως ψυχολογικά θέματα φέτος και πιο παλιά, με αυτά που ακούγονται π.χ προβλήματα με το δίπλωμα οδήγησης, ή μήπως με κρίνουν τελικά κατάλληλο για θητεία μετά τις πρώτες αναβολές.

Οπως το ειπες. "¨Ακουγονται". Δεν ισχυουν και απλα μονο σε σωματα ασφαλειας, πυροσβεστικη κτλ δεν μπορεις να μπεις μιας και εκει εχουν προσβαση στο να δουν το ι5. Δεν ξερω τι λεει το χαρτι οταν θα το πηγαινω στους εργοδοτες, αλλα ουτε αυτοι εχουν δικαιωμα να μαθουν αν οντως πηγες ή οχι και γιατι.

Απο οτι εψαξα, οσοι το προσπαθησαν, δεν ειχαν θεμα. Γενικα απο οτι καταλαβα, λογω δημοσιου δεν θελουν και αυτοι να ρισκαρουν. Δεν εχω βρει καποιον που να πηγε ψυχιατρο και να εφαγε πορτα (ή μαλλον να μην εφαγε πορτα και να πηγε τελικα στρατο)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...