Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση παρουσιάζεται ο αδερφος μου στην Λήμνο εγω ειμαι απο Εύβοια μπορώ να τν συνοδεύσω ; Επιτρέπεται ξέρει κανένας ;

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά παρουσιάζομαι 16/3/21στο κεεδ και θέλω να δηλώσω αλεξίπτωτα ξερει κανείς τι παίζει με αθλήματα??? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Giannis1112 είπε

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση παρουσιάζεται ο αδερφος μου στην Λήμνο εγω ειμαι απο Εύβοια μπορώ να τν συνοδεύσω ; Επιτρέπεται ξέρει κανένας ;

Ναι αν σας σταματήσει αστυνομία θα πρέπει να δείξετε το χαρτί κατάταξης σαν δικαιολογητικό,και για την επιστροφή θα σου δώσουν απ' το στρατόπεδο κάποιο έγγραφο

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, nikos91_ είπε

πριν την ορκωμοσια υπάρχει καθόλου έξοδος? 

Και εγω αναρρωτιομουν αν μπορεις να πέρνεις φοιτητικες αδεις πριν ορκιστείς. Οποτε αν γνωριζει καποιος.........

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ace Of Spades είπε

Και εγω αναρρωτιομουν αν μπορεις να πέρνεις φοιτητικες αδεις πριν ορκιστείς. Οποτε αν γνωριζει καποιος.........

αλλο εξοδος αλλο αδεια.. εξοδο ναι π.χ. 4-5 ωρες αδεια η διανυκτέρευση οχι 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, TasosPap2002 είπε

Φοράω 44 νούμερο παπούτσι, στα στρατιωτικά άρβυλα ποιο είναι το αντίστοιχο?

αθλτητικο? σκαρπινι? παντοφλε? μοκασινη η μποτα? ρε παιδια τι ρωτατε .. τι αντιστοιχο.. θα πας εκεινη τν μερα δοκιμασε πιο δν σε χτυπαει 

1 ώρα πριν, NickStavr είπε

Παιδιά φαντάζομαι τώρα που είναι τα κουρεία κλειστά, θα μας κουρέψουν εκεί;

καλο εινια παρτα μονος γιατι εκει ια παθεις καμια μολυνση με τα ψαλιδια κλπ

Δημοσ.
4 ώρες πριν, TasosPap2002 είπε

Φοράω 44 νούμερο παπούτσι, στα στρατιωτικά άρβυλα ποιο είναι το αντίστοιχο?

1 μεγαλυτερο θα σου ελεγα. Ετσι οπως δενουν δεν προκειται να σου φευγουν με τιποτα. Βαλε και εναν πατο αν χρειαστεις και εισαι κομπλε

Δημοσ.

Μάγκες έχω πάρει μετάθεση για 441 ΑΒΥΥ τώρα τον Απρίλιο. Υπάρχει κάποιος που να υπηρετεί τώρα ή να έχει υπηρετήσει τους τελευταίους μήνες εκεί να μου πει πως είναι η κατάσταση, γιατί έχω ακούσει τα χειρότερα λόγια.

Δημοσ.

Το πιστοποιητικό π ελαβα για μειωμενη θητεια απο το δημο,το παραδιδω στο κεντρο π παρπυσιαζομαι ή στο κεπ;;;γτ αλλοι μ λενε στο κεπ το εδιναν παλιοτερα και πηρα το μεσημερι τηλ στο κεπ και.μ ειπαν κατευθειαν στο κεντρο το δινω εγω

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Να ρωτησω κατι, ως τριτεκνος (οχι ο 1ος) ποση θητεια δικαιουμαι τωρα τον Μαιο; Ο συλλογος τριτεκνων μου ειπε οτι υπολογιζει 11 μηνες αλλα στην ΦΕΚ λεει ενεαμηνη διαρκεια η μειωμενη θητεια η οποια γινεται 8 για ορισμενες περιοχες. Ειναι 11; Ειναι 9;; Και τι ειναι η μειωμενη, εφοσον δεν ξεχωριζουν προστατες, πολυτεκνους τριτεκνους κλπ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...