Giannis1112 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση παρουσιάζεται ο αδερφος μου στην Λήμνο εγω ειμαι απο Εύβοια μπορώ να τν συνοδεύσω ; Επιτρέπεται ξέρει κανένας ;
greco97 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 καλησπέρα παιδιά παρουσιάζομαι 16/3/21στο κεεδ και θέλω να δηλώσω αλεξίπτωτα ξερει κανείς τι παίζει με αθλήματα???
TasosPap2002 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Φοράω 44 νούμερο παπούτσι, στα στρατιωτικά άρβυλα ποιο είναι το αντίστοιχο?
Tasos738 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, Giannis1112 είπε Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση παρουσιάζεται ο αδερφος μου στην Λήμνο εγω ειμαι απο Εύβοια μπορώ να τν συνοδεύσω ; Επιτρέπεται ξέρει κανένας ; Ναι αν σας σταματήσει αστυνομία θα πρέπει να δείξετε το χαρτί κατάταξης σαν δικαιολογητικό,και για την επιστροφή θα σου δώσουν απ' το στρατόπεδο κάποιο έγγραφο
Ace Of Spades Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 17 λεπτά πριν, nikos91_ είπε πριν την ορκωμοσια υπάρχει καθόλου έξοδος? Και εγω αναρρωτιομουν αν μπορεις να πέρνεις φοιτητικες αδεις πριν ορκιστείς. Οποτε αν γνωριζει καποιος.........
Skerzos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Άδειες πάρα πάρα πολύ δύσκολα, έξοδο την πρώτη βδομάδα δύσκολα, το Σ/Κ πριν την ορκομωσία ίσως.
pasxaliskar Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Ace Of Spades είπε Και εγω αναρρωτιομουν αν μπορεις να πέρνεις φοιτητικες αδεις πριν ορκιστείς. Οποτε αν γνωριζει καποιος......... αλλο εξοδος αλλο αδεια.. εξοδο ναι π.χ. 4-5 ωρες αδεια η διανυκτέρευση οχι
NickStavr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Παιδιά φαντάζομαι τώρα που είναι τα κουρεία κλειστά, θα μας κουρέψουν εκεί;
pasxaliskar Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, TasosPap2002 είπε Φοράω 44 νούμερο παπούτσι, στα στρατιωτικά άρβυλα ποιο είναι το αντίστοιχο? αθλτητικο? σκαρπινι? παντοφλε? μοκασινη η μποτα? ρε παιδια τι ρωτατε .. τι αντιστοιχο.. θα πας εκεινη τν μερα δοκιμασε πιο δν σε χτυπαει 1 ώρα πριν, NickStavr είπε Παιδιά φαντάζομαι τώρα που είναι τα κουρεία κλειστά, θα μας κουρέψουν εκεί; καλο εινια παρτα μονος γιατι εκει ια παθεις καμια μολυνση με τα ψαλιδια κλπ
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, TasosPap2002 είπε Φοράω 44 νούμερο παπούτσι, στα στρατιωτικά άρβυλα ποιο είναι το αντίστοιχο? 1 μεγαλυτερο θα σου ελεγα. Ετσι οπως δενουν δεν προκειται να σου φευγουν με τιποτα. Βαλε και εναν πατο αν χρειαστεις και εισαι κομπλε
SoldSnake Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Μάγκες έχω πάρει μετάθεση για 441 ΑΒΥΥ τώρα τον Απρίλιο. Υπάρχει κάποιος που να υπηρετεί τώρα ή να έχει υπηρετήσει τους τελευταίους μήνες εκεί να μου πει πως είναι η κατάσταση, γιατί έχω ακούσει τα χειρότερα λόγια.
dimitmad Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Υπάρχει κάποια πληροφορία πότε θα βγουν οι μεταθέσεις της 369 ΣΤ ΕΣΣΟ;
axreiastos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Το πιστοποιητικό π ελαβα για μειωμενη θητεια απο το δημο,το παραδιδω στο κεντρο π παρπυσιαζομαι ή στο κεπ;;;γτ αλλοι μ λενε στο κεπ το εδιναν παλιοτερα και πηρα το μεσημερι τηλ στο κεπ και.μ ειπαν κατευθειαν στο κεντρο το δινω εγω
halkman8 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σας. Να ρωτησω κατι, ως τριτεκνος (οχι ο 1ος) ποση θητεια δικαιουμαι τωρα τον Μαιο; Ο συλλογος τριτεκνων μου ειπε οτι υπολογιζει 11 μηνες αλλα στην ΦΕΚ λεει ενεαμηνη διαρκεια η μειωμενη θητεια η οποια γινεται 8 για ορισμενες περιοχες. Ειναι 11; Ειναι 9;; Και τι ειναι η μειωμενη, εφοσον δεν ξεχωριζουν προστατες, πολυτεκνους τριτεκνους κλπ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις