Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Nikos3233 είπε

Γνωρίζει κάποιος το πότε δηλώνουμε στο κέντρο οτι θελουμε Ειδικές δυνάμεις; Τη πρώτη μέρα κατάταξης;

Σε ρωτανε αμα θυμαμαι καλα την πρωτη μερα αλλα ερχονται και κατα τη διαρκεια της βασικης εκπαιδευσης και σας ενημερωνουν για τις ΕΔ, Προεδρικη Φρουρα κτλ

18 λεπτά πριν, kappareality είπε

Ρε παιδια στο σημειωμα καταταξης που ελαβα οι πληροφοριες δεν επαληθευονται και στους πινακες καταταξης στα παραρτηματα στο https://www.stratologia.gr/sites/default/files/ΕΔΥΕΘΑ 2021 Ε.pdf.

Παιζει να εχει γινει λαθος ;

Πιστευω πως και λαθος να εχει γινει εσυ με το σημειωμα στο χερι εισαι καλυμμενος 

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας ξανα ρωτήσω μήπως κάποιος ξέρει, εγώ που έχω 1.25 πόντους μυωπία στο δεξί μάτι και 1 πόντο στο αριστερό κόβομαι για αλεξίπτωτα η όχι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ξέρει κανείς με το κέντρο έρευνας πληροφορικής τι παίζει που λέει στο χαρτί ? 

Επεξ/σία από morningwood
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

47 λεπτά πριν, vagg77 είπε

Παίδες, επειδή ακόμα το ψάχνω, η Κομοτηνή θεωρείται παραμεθόριος????

Το αναφέρει η παρακάτω φωτογραφία ως 12μηνο άρα μη παραμεθοριος

received_3001103366877143.webp

Αν δεν σου ανοίγει, θα μπω απο PC σε λίγο

Επεξ/σία από stavros750
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, stavros750 είπε

Ερώτηση ειδικά για τους Γ ΕΣΣΟ και μετά (όπου άλλαξε το 9μηνο). Μέχρι να ορκιστείς, σου δίνεται κάποιο χαρτί να συμπληρώσεις αν θες να πας παραμεθόριο ή όχι; Μπορείς να δηλώσεις έναν αριθμό στρατοπέδων και αν ναι, πόσα σε αριθμό και αποκλειστικά της κατηγορίας που έχεις δηλώσει (παραμεθορίου ή μη); ευχαριστώ

Το αναφέρει η παραπάνω φωτογραφία ως 12μηνο άρα μη παραμεθοριος

received_3001103366877143.webp 55 kB · 0 downloads

Αν δεν σου ανοίγει, θα μπω απο PC σε λίγο

Εγώ είχα δηλώσει πάντως μη παραμεθόριο (Σέρρες) και μου ήρθε για στρατόπεδο Βογιατζή που θεωρείται παραμεθόριο 🤷🤷

• Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, morningwood είπε

Εγώ είχα δηλώσει πάντως μη παραμεθόριο (Σέρρες) και μου ήρθε για στρατόπεδο Βογιατζή που θεωρείται παραμεθόριο 🤷🤷

Και εγώ Λάρισα και με έβαλαν Λέσβο, ενώ είχα βάλει θέλω μη παραμεθόριο 😂

Πάντως για να πω την αλήθεια, περίμενα πολύ παραπάνω κίνηση πλέον στην παραμεθόριο λόγω της 9μηνης θητείας αλλά από ο,τι φαίνεται, δεν την προτιμά και πάλι πολύς κόσμος

Επεξ/σία από stavros750
Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι πεζικο είναι στην μέση των σπεν υπάρχει περίπτωση να πάω ειδικές δυνάμεις να δώσω αθλήματα με την επόμενη εσσο και να κάνω πάλι σπεν των ειδικών δυνάμεων?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nionios777 είπε

Ας ξανα ρωτήσω μήπως κάποιος ξέρει, εγώ που έχω 1.25 πόντους μυωπία στο δεξί μάτι και 1 πόντο στο αριστερό κόβομαι για αλεξίπτωτα η όχι; 

Αλεξίπτωτα δεν μπορείς να πας αλλά μπορείς να πας αμφιβιους που έχουν ανάγκει από άτομα δεν θα έχεις κανένα προβλημα

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,με εβαλαν στ Στρδο ΑΝΘΛΓΟΥ(ΠΖ) ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (ΑΦΑΝΤΟΥ).Τεχνικο.Ξέρει κανείς να μου πει δυο πράγματα για το στρατόπεδο αλλά και για το τεχνικό, τι παίζει πάνω κάτω.

Επίσης εμείς που μπήκαμε παραμεθόριο έχουμε περισσότερες πιθανότητες να υπηρετήσουμε εκεί και μετά το περας των πρωτων μηνών;

Ακόμα έχω αλλά δυο αδέρφια,και αν έχω καταλάβει καλά,όποιος κάνει παραμεθόριο+τριτεκνος κάνει 8κταμηνο;

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων,καλή θητεία σε όλους μας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανείς άλλος για 572 ΜΚ Τ/Π στρατόπεδο Βογιατζή ; Πρέπει να παρουσιαστώ στις 24/9.

Επεξ/σία από DonaldSand
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlinderGt είπε

Επίσης εμείς που μπήκαμε παραμεθόριο έχουμε περισσότερες πιθανότητες να υπηρετήσουμε εκεί και μετά το περας των πρωτων μηνών;

Ακόμα έχω αλλά δυο αδέρφια,και αν έχω καταλάβει καλά,όποιος κάνει παραμεθόριο+τριτεκνος κάνει 8κταμηνο;

1) Πρακτικά μπορείς να δηλώσεις αμεταθετο και να κάνεις όλη την θητεία σου εκεί. Γενικώς δύσκολα να φύγεις και ειδικά νωρίς εκτός και αν έχεις βύσμα

2) Ναι 8μηνο

Δημοσ.

Ρε παιδια μπορει καποιος να μου απαντησει ξεκαθαρα? Εγω δηλωσα παραμεθωριο αλλα πρεπει να παρουσιαστω σε μοναδα μη παραμεθωριου (Ξανθη). Μπορω να ζητησω μεταθεση παραμεθωριο για να κανω μειωμενη θητεία μετα την ορκομωσια? Δεν με παιρνει να κατσω παραπανω καιρο.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, yanis13 είπε

Στην ΕΥΠ θα πας, παρα πολυ καλα ειναι, μην αγχωνεσαι καθολου.  Aν δε φυγεις αμεσως μετα την εκπαιδευση, παιζουν αποσπασεις μπολικες στο λιτοχωρο, κυριως προς ΙΠΒΑΛ οπου ειναι λιγο αγγουρι.

Το που πας μετα την εκπαιδευση εξαρταται απο το βυσμα σου, που λογικα ειναι καλο για να σε πηγαινει στο Λιτοχωρο. Συνηθως οι ΕΜ απορροφουνται σε αποθηκες καυσιμων ή αν το βυσμα ειναι καλο, πας κατευθειαν ΓΕΣ :P

Καλό θα είναι το βύσμα του, για να μπήκε ΕΜ στο Λιτόχωρο ;)

9 ώρες πριν, stavros750 είπε

Η παραμεθόριος έτσι όπως γίνει (9μηνο αντί για 12μηνη θητεία) σίγουρα έχει παραπάνω ζήτηση από ότι στον παρελθόν. Υποτίθεται στα σημεία υποδοχής οπλιτών που είχες να επιλέξεις, τα διαχωριζε, ότι εκεί δηλώνει κάνεις 12μηνο πχ Λάρισα (μη παραμεθόριος), εκεί δηλώνεις κάνεις 9μηνο πχ Λέσβο (παραμεθόριο).

Εντάξει βέβαια όλα αυτά λίγη σημασία έχουν, εγώ απλά αναφέρω ότι χώθηκα Λέσβο χωρίς να την έχω επιλέξει ενώ άλλο παιδί την είχε επιλέξει και τον έβαλαν αλλού. Εκεί εστιάζω 

Πάει κυρίως με τη στρατολογική υπηρεσία που ανήκεις, π.χ. του Πειραιά στέλνει φουλ Λέσβο, της Λάρισας Έβρο κ.ο.κ.

Παρότι θεωρητικά η 9μηνη θα είχε μεγαλύτερη ζήτηση, στην πράξη όποιος μπορεί να φύγει απο παραμεθόριο φεύγει. Αν δείτε πόσα άτομα ήρθαν Αθήνα απο Δωδεκάνησα μετά τα ΣΠΕΝ θα καταλάβετε...

1 ώρα πριν, Davos_Seaworth είπε

Ρε παιδια μπορει καποιος να μου απαντησει ξεκαθαρα? Εγω δηλωσα παραμεθωριο αλλα πρεπει να παρουσιαστω σε μοναδα μη παραμεθωριου (Ξανθη). Μπορω να ζητησω μεταθεση παραμεθωριο για να κανω μειωμενη θητεία μετα την ορκομωσια? Δεν με παιρνει να κατσω παραπανω καιρο.

Ναι, θα σε ρωτήσουν άπειρες φορές την πρώτη μέρα αν θες να πας παραμεθόριο μετά τη βασική εκπαίδευση, θα πεις ναι και λογικά με το τέλος του ΣΒΕΝ θα σε στείλουν Έβρο

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, DonaldSand είπε

Κανείς άλλος για 572 ΜΚ Τ/Π στρατόπεδο Βογιατζή ; Πρέπει να παρουσιαστώ στις 24/9.

Καλο φαι , οκ στελέχη . Λιγοι στρατιώτες πολλες υπηρεσιες αρκετή αγγαρεια

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...