1boom1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Gkou07 είπε Πιστεύετε αξίζει κάποιος ενώ σπουδάζει να μπει στρατό Ιανουάριο; Θα έλεγα όχι, εκτός αν είσαι καποια χρόνια ήδη φοιτητής και ας πούμε δεν σε ενδιαφέρει πολύ να χάσεις μαθήματα εαρινού εξαμήνου επειδή τα έχεις περάσει τα περισσότερα. Καλύτερο πάντα είναι, ειδικά αν είσαι νέος φοιτητής να παίρνεις από την αρχή τα εξάμηνα γιατί πολλές φορές χρειάζονται γνώσεις για τα επόμενα μαθήματα και όσο ναναι με τον στρατό μετά από ένα χρόνο λίγα θα θυμάσαι και όσοι είπαν θα διαβάζουν όσο είναι μέσα λίγοι το έκαναν πράξη γιατί δεν βνγαίνει στην ουσία. Για αυτό συνήθως βολεύει αν κάποιος θέλει να πάει στρατό όσο σπουδάζει να μπαίνει Ιούλιο Σεπτέμβρη Νοέμβρη και όταν βγει παίρνει τα εξάμηνα από την αρχή για να τα συνεχίσει. Εγώ έτσι έκανα πριν 3 χρόνια και βόλευε αρκετά. Επίσης καλό θα ήταν να το δηλώσεις στην σχολή σου για διακοπή φοίτησης, ειδικά άμα είσαι στα πρώτα έτη για να μην χαθεί ένας χρόνος από το πάσο και ότι παροχές σου δίνει. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2021 από 1boom1
DaemonLord92 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, BlinderGt είπε Γεια σας παιδιά,με εβαλαν στ Στρδο ΑΝΘΛΓΟΥ(ΠΖ) ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (ΑΦΑΝΤΟΥ).Τεχνικο.Ξέρει κανείς να μου πει δυο πράγματα για το στρατόπεδο αλλά και για το τεχνικό, τι παίζει πάνω κάτω. Επίσης εμείς που μπήκαμε παραμεθόριο έχουμε περισσότερες πιθανότητες να υπηρετήσουμε εκεί και μετά το περας των πρωτων μηνών; Ακόμα έχω αλλά δυο αδέρφια,και αν έχω καταλάβει καλά,όποιος κάνει παραμεθόριο+τριτεκνος κάνει 8κταμηνο; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων,καλή θητεία σε όλους μας Κατα 99.9% δε θα μεινεις εκει οποτε μη σκας. Ειχα γνωρισει στη Ροδο κατι παλικαρια του τεχνικου και απο οτι καταλαβα ηταν πολυ λελα το στρατοπεδο τους.
1boom1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, BlinderGt είπε Γεια σας παιδιά,με εβαλαν στ Στρδο ΑΝΘΛΓΟΥ(ΠΖ) ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (ΑΦΑΝΤΟΥ).Τεχνικο.Ξέρει κανείς να μου πει δυο πράγματα για το στρατόπεδο αλλά και για το τεχνικό, τι παίζει πάνω κάτω. Επίσης εμείς που μπήκαμε παραμεθόριο έχουμε περισσότερες πιθανότητες να υπηρετήσουμε εκεί και μετά το περας των πρωτων μηνών; Ακόμα έχω αλλά δυο αδέρφια,και αν έχω καταλάβει καλά,όποιος κάνει παραμεθόριο+τριτεκνος κάνει 8κταμηνο; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων,καλή θητεία σε όλους μας Για την μείωση θητείας τη δικαιούται μόνο ο μεγαλύτερος, τουλάχιστον έτσι είπαν στον αδελφό μου πριν 5-6 χρόνια στο ρουφ.
GeoKots Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 40 λεπτά πριν, Dimitrios2021 είπε Ναι ναι δεν το πιστευω εφοσομ η κατασταση ειναι σε υφεση και ελεγχομενη σε καταλαβαινω Αυτό που δεν καταλαβαίνω φίλε είναι για ποιο λόγο δεν μπορώ να εξεταστώ από τώρα, να ξερω τι μου γινεται! Παρα να περιμενω 5 μερες πριν την καταταξη κ αν ει αι επειγον να με δεχτούν στο Φρουραρχείο. Αντε μετα να προλαβω να κλεισω εισιτηρια και να αγορασω ρουχα με την ψυχή στο στόμα. Δεν ξέρω τι να κανω πραγματικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, DaemonLord92 είπε Κατα 99.9% δε θα μεινεις εκει οποτε μη σκας. Ειχα γνωρισει στη Ροδο κατι παλικαρια του τεχνικου και απο οτι καταλαβα ηταν πολυ λελα το στρατοπεδο τους. Όντως?,που στέλνουν αυτούς του τεχνικού ξέρουμε?ή δεν είναι στανταρ?Κρατάνε και κάποιους εκεί?
DaemonLord92 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, BlinderGt είπε Όντως?,που στέλνουν αυτούς του τεχνικού ξέρουμε?ή δεν είναι στανταρ?Κρατάνε και κάποιους εκεί? Υπαρχει αλλο στρατοπεδο που ειναι του τεχνικου αλλα δε θυμαμαι το ονομα. Παιδια της σειρας μου που ηταν στο τεχνικο τους φεραν στο στρατοπεδο που ημουν εγω για να κανουν ΣΠΕΝ μαζι μας και μου ελεγαν οτι ειναι γενικα λελα. Τωρα και στο 541 λελα ειναι αλλα κρατανε λιγους.
xorotaktis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, GeoKots είπε Και εγω αυτό θελω να πιστευω φιλε μου γιατί αν όντως ταξιδέψω ως εκεί για να μου δώσουν αναβολή εκτός του ότι θα είναι ταλαιπωρία, θα είναι και πραγματικά ψυχοφθόρο για μένα να διαιωνίζεται μια κατάσταση που δεν θα με βοηθά και να συνεχίσω την ζωή μου. νομίζω μπορείς να απευθυνσεις στο φρουραρχείο της περιοχής σου αν θες να πας για απαλαγη και θα σου πουνε να πας να κανεις καποιες εξετασεις κλπ αν δεν θες να παρουσιαστης στην μοναδα σου και θες να πας γιαα απαλαγη. πχ στον αδερφο μου ειχε απευθυνθει στο φρουαρχιο της περιοχής μου του εδωσαν κατι χαρτια και πηγε να τον εξετασουν στο στρατιωτικο νοσοκομειο και πηρε απαλαγη χωρις να παρουσιαστει στην μοναδα του
nikos194 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 221 ΤΕ Μυτιλήνη Στρδο ΥΠΛΓΟΥ(ΠΖ) ΜΑΚΡΗ Τεχνικό. Ξέρει κανείς πως είναι εκεί; Απ΄ ότι διαβάζω με υπηρεσίες και εξόδους έχει θέμα. 20/9 παρουσιάζομαι, απο Πειραιά με πλοίο λέω να πάω, είναι κανείς άλλος να πάμε παρέα;
puelito Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, gba είπε Παιδιά στρατόπεδο ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΥ Γιάννενα ,Πεζικό πως είναι ;Είναι καλά ;Γνωρίζει κάποιος να μου πει;Πλιζ χελπ Το 2008 που παρουσιαστηκα δεν ειδα κατι περιεργο περα απο τα κλασσικα πραγματα ενος στρατοπεδου. Τι περιμενεις να δεις οταν πας ? Μην περιμενεις σε κανενα στρατοπεδο να ειναι καλα γιατι θα απογοητευτεις. Το τι ειναι "καλο" θα το αναγνωρισεις μερικες βδομαδες εως 2 μηνες αργοτερα. Να εισαι ψυχραιμος γενικα και θα δεις οτι θα περασεις καλα. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, 1boom1 είπε Για την μείωση θητείας τη δικαιούται μόνο ο μεγαλύτερος, τουλάχιστον έτσι είπαν στον αδελφό μου πριν 5-6 χρόνια στο ρουφ. Πλεον όχι, όλοι την εχουν
GeoKots Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, xorotaktis είπε νομίζω μπορείς να απευθυνσεις στο φρουραρχείο της περιοχής σου αν θες να πας για απαλαγη και θα σου πουνε να πας να κανεις καποιες εξετασεις κλπ αν δεν θες να παρουσιαστης στην μοναδα σου και θες να πας γιαα απαλαγη. πχ στον αδερφο μου ειχε απευθυνθει στο φρουαρχιο της περιοχής μου του εδωσαν κατι χαρτια και πηγε να τον εξετασουν στο στρατιωτικο νοσοκομειο και πηρε απαλαγη χωρις να παρουσιαστει στην μοναδα του Όχι θέλω να υπηρετήσω, αυτό είναι το θέμα κ φοβάμαι μην με βγάλουν με αναβολή.
L9fanboyxD Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Παρουσιαζομαι στις 22/09/2021 στο Στρατοπεδο Λοχαγου(ΠΖ) ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (ΧΙΟΣ) ΠΕΖΙΚΟ οποιος αλλος ειναι να παρουσιαστει ιδια μερα γραψτε απο κατω...... (επισης γνωριζουμε τιποτα σε τι φαση ειναι το στρατοπεδο εκει? και με κινητο τι παιζει) ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, DaemonLord92 είπε Υπαρχει αλλο στρατοπεδο που ειναι του τεχνικου αλλα δε θυμαμαι το ονομα. Παιδια της σειρας μου που ηταν στο τεχνικο τους φεραν στο στρατοπεδο που ημουν εγω για να κανουν ΣΠΕΝ μαζι μας και μου ελεγαν οτι ειναι γενικα λελα. Τωρα και στο 541 λελα ειναι αλλα κρατανε λιγους. Άλλο στρατόπεδο στη Ρόδο εννοείς?η σε άλλη πόλη/νησί?
DaemonLord92 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, BlinderGt είπε Άλλο στρατόπεδο στη Ρόδο εννοείς?η σε άλλη πόλη/νησί? Ναι άλλο στρατόπεδο στη Ρόδο (όχι στην πόλη της Ρόδου εννοείται). Πάντα υπάρχει πιθανότητα να σε πάνε σε άλλο νησί αλλα δε το νομίζω.
giorgos44444 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Mου ήρθε για 595 ΤΠ Κιλκις πυροβολικο. Μας πανε αλλου για εκπαιδευση;; Και αν ναι που?
Προτεινόμενες αναρτήσεις