Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες, επιλέχθηκα ως οδηγός αυτοκινήτου και χειριστής ασύρματων μέσων από την ΕΛΔΥΚ, την οποία δήλωσα από την πρώτη ημέρα κατάταξης στη Θήβα. Γνωρίζει κανείς, όταν με το καλό κατέβω στο νησί, αν γίνεται να το αλλάξω σε τεθωρακισμένα από απλό πεζικό; 

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπάρχει "απλό πεζικό". Το πεζικό και τα τεθωρακισμένα είναι διαφορετικά όπλα του ΕΣ, δεν είναι το ενα υποκατηγορία του άλλου. Δεν έχω ακούσει τρόπο να ζητάς μετάταξη σε άλλο όπλο...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Δεν υπάρχει "απλό πεζικό". Το πεζικό και τα τεθωρακισμένα είναι διαφορετικά όπλα του ΕΣ, δεν είναι το ενα υποκατηγορία του άλλου. Δεν έχω ακούσει τρόπο να ζητάς μετάταξη σε άλλο όπλο...

Καλώς φίλε, θα ρωτήσω όταν κατέβω με το καλό κάτω. 

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να πει για ΕΛΔΥΚ , άδειες υπηρεσίες , αεροπορικά κτλ ,γενικά αν αξίζει καλύτερα από κάπου αλλού , εγώ δικαιούμαι 9 μηνο έτσι κι αλλιώς ,άρα εκεί θα είναι 8 μηνο , μπαίνω Νοέμβρη.

Φοιτητικές άδειες δίνονται;

Δημοσ.

guys καλησπέρα! μπαίνω με ΣΤ εσσο αεροπορία τριπολη. Εχει κανείς ιδέα αν μπορούμε να περάσουμε smarthphone. γιατι εχω ακουσει οτι στην τριπολη στο παίρνουν, ή και ακόμη αν το περάσεις, δυσκολα να το βγάζεις μετά. Επίσης καμία ιδέα για ημερομήνια κατάξης? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gba είπε

Παιδιά , αν βρέχει πολύ υπηρεσία περίπολο κάνεις και πως γίνεται;

Ακόμα και αν χρειαστεί να "κολυμπήσεις" λόγο της βροχής. Θα το κάνεις, η υπηρεσία δεν διακόπτεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, angelo1789 είπε

guys καλησπέρα! μπαίνω με ΣΤ εσσο αεροπορία τριπολη. Εχει κανείς ιδέα αν μπορούμε να περάσουμε smarthphone. γιατι εχω ακουσει οτι στην τριπολη στο παίρνουν, ή και ακόμη αν το περάσεις, δυσκολα να το βγάζεις μετά. Επίσης καμία ιδέα για ημερομήνια κατάξης? 

Οταν ημουν εγω Τριπολη (πεζικο) οι ελεγχοι για τα Smartphone  ηταν πολυ αυστηροι. Εννοειται  οτι καποιοι καταφεραν να τα περασουν  ή τους τα εφεραν οι γονεις στο 1ο επισκεπτηριο αλλα οποιον επιασαν στην συνεχεια βγηκε στην αναφορα..

Θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι εγιναν συστασεις ωστε να το παραδωσουν οσοι εχουν μαζι τους και δεν θα υπαρξουν κυρωσεις. 

Για μενα δεν αξιζει το ρισκο. Δεν μου ελειψε καθολου οσο ημουν Τριπολη. Το προγραμμα στο κεντρο ηταν σχετικα πιεσμενο χωρις να εχεις πολυ ελευθερο χρονο.

Επεξ/σία από Shyn
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχω καταταγεί στην αεροπορία αλλά θέλω να πάω αμφίβιους για προσωπικούς λόγους. Ποιά θεωρείται η καλύτερη μετάθεση για όσους θέλουν 9μηνο; Προσωπικές εμπειρίες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, gba είπε

Παιδιά , αν βρέχει πολύ υπηρεσία περίπολο κάνεις και πως γίνεται;

Αν δεν κάνεις περίπολο χειμώνα με βροχή αέρα και κρύο δεν καταλαβαίνεις στρατό. Αξέχαστη εμπειρία που σε κάνει να αναλογίζεται το νόημα της ζωής αλλά και διάφορους τρόπους δ@λοφονιας.

5 ώρες πριν, gba είπε

5 ώρες πριν, gba είπε

Επεξ/σία από Tsapinho
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, GeoM11 είπε

Έχω καταταγεί στην αεροπορία αλλά θέλω να πάω αμφίβιους για προσωπικούς λόγους. Ποιά θεωρείται η καλύτερη μετάθεση για όσους θέλουν 9μηνο; Προσωπικές εμπειρίες;

Κάνε πρώτα αίτηση μετάταξης από πολεμική αεροπορία σε στρατό ξηράς και αν γίνει δεκτή τα σκέφτεσαι τα υπόλοιπα , ειδικές δυνάμεις σε νησί και καλύτερη μετάθεση το ξεχνάς να ξέρεις , εκτός και αν έχεις βύσμα και σε χώσει σε καμία λέσχη αξιωματικών ή πρατηρίου στρατού 😁

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...