BadNewsAkis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Έχουμε μήπως και πληροφορίες για δόκιμος Έρευνας Πληροφορικής τι παίζει;
moras20 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Παρουσιάζομαι θήβα την Τετάρτη, ξέρετε αν υπάρχει θέμα με τα κινητά? περνάει σε σλιπινγκ μπαγκ?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, BadNewsAkis είπε Έχουμε μήπως και πληροφορίες για δόκιμος Έρευνας Πληροφορικής τι παίζει; Θες Αθήνα ή θες Δόκιμος; Και τα δύο μαζί ζόρικο. Δόκιμος στο ΚΕΠΥΕΣ και να φεύγεις 2 κάθε μέρα δε παίζει. Ή δόκιμος παραμεθόριο, όπου λογικά θα περάσεις τη ΣΕΑΠ, είτε φαντάρος ΕΠ στο Πεντάγωνο...
corsair04 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Τα στρατολογικά γραφεία των μονάδων δεν είναι κλειστά σήμερα …; Με πήραν πριν λίγο για επιβεβαίωση στοιχείων ….Κυριακή στις 6 η ώρα το απόγευμα ....το τηλέφωνο δε βγάζει στρατόπεδο είναι δυνατόν.... ;
jerry banana Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, panosp00 είπε Οκ σωστός επείδη δεν ήταν Π.Α. και ήταν αερ. στρατού δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Θα βγάζεις τρομερά χρήματα (8,8€) τον μήνα οχι φιλε και στις 2 πλέον πας με βύσμα το λέω απο γνωστούς μου μπήκαν το 2020-2021. Επίσης δεν λέω πόσα βγάζεις αλλά οταν πάρεις μαζί σου κάρτα εάν βγάζεις απο ATM του στρατοπέδου ή έξω οταν έχεις έξοδο. 2 ώρες πριν, moras20 είπε Παρουσιάζομαι θήβα την Τετάρτη, ξέρετε αν υπάρχει θέμα με τα κινητά? περνάει σε σλιπινγκ μπαγκ? Κινητά παντα απογορευονται στο στρατό αλλα επειδη ο Ε.Σ πλέον έχεικαταλαβει οτι εν ετει 2021 και απο προηγουμενα χρονια οι νεοι το εχουν αναγκη είτε για τραπεζες είτε για να μιλησουν με δικοςυ τους επιτρεπονται.Αλλα μην το δειξεις και οταν σε ρωτησουν πες οχι.Να το εχεις παντα επανω σου γιατι εαν περασεις καπου χωρις μεσο και μπεις πεζικο θα εισαι με την σαρα και τη μαρα και πεφτει ψειρισμα πολυ.
yanis13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, jerry banana είπε οχι φιλε και στις 2 πλέον πας με βύσμα το λέω απο γνωστούς μου μπήκαν το 2020-2021. Επίσης δεν λέω πόσα βγάζεις αλλά οταν πάρεις μαζί σου κάρτα εάν βγάζεις απο ATM του στρατοπέδου ή έξω οταν έχεις έξοδο. Παιζει ATM οντως; 4-5 στρατοπεδα γυρισα, δεν ειδα ATM! Στις εξοδους σηκωναμε λεφτα. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Κι εγώ νομίζω πως τα στρατόπεδα δεν έχουν ΑΤΜ, εδώ το επιτελείο και με το ζόρι έχει 1 44 λεπτά πριν, jerry banana είπε οχι φιλε και στις 2 πλέον πας με βύσμα το λέω απο γνωστούς μου μπήκαν το 2020-2021. Επίσης δεν λέω πόσα βγάζεις αλλά οταν πάρεις μαζί σου κάρτα εάν βγάζεις απο ATM του στρατοπέδου ή έξω οταν έχεις έξοδο. Κινητά παντα απογορευονται στο στρατό αλλα επειδη ο Ε.Σ πλέον έχεικαταλαβει οτι εν ετει 2021 και απο προηγουμενα χρονια οι νεοι το εχουν αναγκη είτε για τραπεζες είτε για να μιλησουν με δικοςυ τους επιτρεπονται.Αλλα μην το δειξεις και οταν σε ρωτησουν πες οχι.Να το εχεις παντα επανω σου γιατι εαν περασεις καπου χωρις μεσο και μπεις πεζικο θα εισαι με την σαρα και τη μαρα και πεφτει ψειρισμα πολυ. Ανεκαθεν η ΑΣ ήθελε βύσμα. Κατα τύχη δε πας με τίποτα 1
giorgaros92 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, BadNewsAkis είπε Έχουμε μήπως και πληροφορίες για δόκιμος Έρευνας Πληροφορικής τι παίζει; Πρεπει να εισαι Ι1 ή Ι2 με πτυχίο. Να έχεις κότσια να αντέξεις λιγες βδομάδες χαϊδάρι πριν πας στο γουδί. Αφού ονομαστείς πας παραμεθόριο.
jerry banana Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Κι εγώ νομίζω πως τα στρατόπεδα δεν έχουν ΑΤΜ, εδώ το επιτελείο και με το ζόρι έχει 1 Ανεκαθεν η ΑΣ ήθελε βύσμα. Κατα τύχη δε πας με τίποτα κατα ποσο ανεκαθεν δεν ξερω αλλα απο 2000 και μετα οπως τα λες ειναι.
Grgd7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Στις 12/11/2021 στις 8:59 ΜΜ, vagg77 είπε Σε ποια μονάδα είναι να πας Στρ/δο Ηλιοπουλου σωμα υλικου πολεμου
GeoM11 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Μάγκες ερώτηση. Επισκεπτήριο υπάρχει στην εκπαίδευση;
nasosgtech Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Έκανα pcr σήμερα αλλά μου είπαν ότι τα αποτελέσματα θα βγουν Δευτέρα μπορεί και τρίτη. Αν δεν έχει βγει μέχρι την Τρίτη που παρουσιάζομαι τι γίνεται; Να κάνω μήπως ραπίντ και να πάω με αυτό;
Rusty_EU Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παρουσιάζομαι στις 16/11 στο Πέραμα Ιωαννίνων στο στρατόπεδο Κατσιμήτρου. Γνωρίζουμε τι ισχύει για τα κινητά εκεί; Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από Rusty_EU
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά μια σύντομη ερώτηση. Από τι καταλαβαίνω στον στρατό δεν τους ενδιαφέρει και τόσο η υγεία σου καί ούτε τους νοιάζει, πχ άμα έχεις πυρετό, ζαλάδα, αδυναμία. Αυτά τα παθαίνω κάθε φορά για δύο μέρες όταν κάνω εμβόλιο. Γίνεται να κάνω τα εμβόλια του στρατού πριν μπω ώστε να ξεκουραστώ στο σπίτι μου σε ανθρώπινες συνθήκες;
spectaculator Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, JohnyV είπε Παιδιά μια σύντομη ερώτηση. Από τι καταλαβαίνω στον στρατό δεν τους ενδιαφέρει και τόσο η υγεία σου καί ούτε τους νοιάζει, πχ άμα έχεις πυρετό, ζαλάδα, αδυναμία. Αυτά τα παθαίνω κάθε φορά για δύο μέρες όταν κάνω εμβόλιο. Γίνεται να κάνω τα εμβόλια του στρατού πριν μπω ώστε να ξεκουραστώ στο σπίτι μου σε ανθρώπινες συνθήκες; Και στο στρατό ξεκουράζεσαι μια χαρά αν χρειαστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις