Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε

μη σε νοιαζουν τα FEC.. Τα CRC να σε νοιαζουν

Τα crc φυσιολογικά δεν είναι ή είναι πολλά?

Επίσης γιατί έχω τόσα fec?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, pavloa είπε

Τα crc φυσιολογικά δεν είναι ή είναι πολλά?

Επίσης γιατί έχω τόσα fec?

Μια χαρα εισαι απο CRC .. Ποση ωρα ειναι ανοιχτο το ρουτερ για να τα μετρήσει?

Ειπαμε μη σε νοιαζουν τα FEC . κανεις δε μπορει με σιγουριά να ξερει. Μπορει να φταιει ο χαλκος απο το αστικο κεντρο μεχρι το καφαο , απο το καφαο στο σπίτι σου , η εσωτερικη σου καλωδιωση κλπ. FEC ειναι τα διορθωμένα errors οποτε δε σημαινουν κατι

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε

Μια χαρα εισαι απο CRC .. Ποση ωρα ειναι ανοιχτο το ρουτερ για να τα μετρήσει?

Ειπαμε μη σε νοιαζουν τα FEC . κανεις δε μπορει με σιγουριά να ξερει. Μπορει να φταιει ο χαλκος απο το αστικο κεντρο μεχρι το καφαο , απο το καφαο στο σπίτι σου , η εσωτερικη σου καλωδιωση κλπ. FEC ειναι τα διορθωμένα errors οποτε δε σημαινουν κατι

Εσωτερική καλωδίωση άλλαξα πέρσι και έβαλα utp cat5e.

Το ρούτερ ειναι σε λειτουργία αν θυμάμαι καλά γύρο στις 2 βδομάδες, θα το δω μετά για σιγουριά. Το είχα κάνει μια επανεκκίνηση επειδή είχε πολλά fec και ειπα να το μηδενίσω για να δω τι παίζει.

Οπότε με τα fec δεν ασχολούμαι καθόλου. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, pavloa είπε

Εσωτερική καλωδίωση άλλαξα πέρσι και έβαλα utp cat5e.

Το ρούτερ ειναι σε λειτουργία αν θυμάμαι καλά γύρο στις 2 βδομάδες, θα το δω μετά για σιγουριά. Το είχα κάνει μια επανεκκίνηση επειδή είχε πολλά fec και ειπα να το μηδενίσω για να δω τι παίζει.

Οπότε με τα fec δεν ασχολούμαι καθόλου. 

Α νταξει 2 βδομαδες πολυ καλα εισαι

Αν δεις τα CRC να αυξάνονται κατα χιλιαδες τοτε να ανησυχεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Τον τελευταίο καιρό έχω θέμα με την σύνδεσή μου, ενώ έχω 30άρα VDSL και στα speedtest που κάνω δείχνουν περίπου 25mb/s down, όταν μπαίνω στο internet είναι λες και σέρνεται.

Π.χ.  όταν ανοίγω βιντεάκια στο youtube ζορίζεται πάρα πολύ, ακόμα και σε 480p, καλά για 720p θα πρέπει να περιμένω κανένα λεπτό για να τα φορτώσει.

Έχει ιδέα κανείς τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, improvgeek είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Τον τελευταίο καιρό έχω θέμα με την σύνδεσή μου, ενώ έχω 30άρα VDSL και στα speedtest που κάνω δείχνουν περίπου 25mb/s down, όταν μπαίνω στο internet είναι λες και σέρνεται.

Π.χ.  όταν ανοίγω βιντεάκια στο youtube ζορίζεται πάρα πολύ, ακόμα και σε 480p, καλά για 720p θα πρέπει να περιμένω κανένα λεπτό για να τα φορτώσει.

Έχει ιδέα κανείς τι μπορεί να φταίει;

Από ping πως είσαι;

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, improvgeek είπε

Στο speedtest γύρω στα 22ms

Στο router :

router.PNG

Μπορείς να αλλάξεις προσωρινά το Entry 2i με οποιοδήποτε άλλο VDSL modem/router;

Δημοσ.

Περα απο τα errors που αν ειναι με 1-2 μερες συνδεσης ειναι τσιμπημενα, αλλα ππυ κ παλι απο προσωπικη πειρα δεν δικαιολογουν να σερνεσαι, μηπως εχει θεμα το ρουτερ απο αποψη αποστασης ή εκπεμπουν κ αλλα στο ιδιο καναλι με το δικο σου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε

Περα απο τα errors που αν ειναι με 1-2 μερες συνδεσης ειναι τσιμπημενα, αλλα ππυ κ παλι απο προσωπικη πειρα δεν δικαιολογουν να σερνεσαι, μηπως εχει θεμα το ρουτερ απο αποψη αποστασης ή εκπεμπουν κ αλλα στο ιδιο καναλι με το δικο σου?

Έχει τελικά πρόβλημα το wifi διότι το ένα pc που είναι συνδεδεμένο με power plug πάει σφαίρα.

Η απόσταση δεν είναι θέμα, το ρούτερ είναι στα 2 μέτρα. Τι μπορώ να πειράξω στο ρούτερ για τα κανάλια;

Επεξ/σία από improvgeek
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, improvgeek είπε

Έχει τελικά πρόβλημα το wifi διότι το ένα pc που είναι συνδεδεμένο με power plug πάει σφαίρα.

Η απόσταση δεν είναι θέμα, το ρούτερ είναι στα 2 μέτρα. Τι μπορώ να πειράξω στο ρούτερ για τα κανάλια;

Να το βάλεις στο auto;

Ή να παρακολουθήσεις τη συζήτηση που ξεκινά εδώ: https://www.adslgr.com/forum/threads/900889-Speedport-Entry-2i?p=6319938#post6319938

Δεν είναι σίγουρο πως θα έχει άριστη απόδοση, ακόμα και αν μπει σε κανάλι που υπάρχουν λιγότεροι χρήστες. Το Wi-Fi είναι το αδύνατο σημείο του Entry 2i. Φτάνεις στη λύση ψάχνοντας.

Επεξ/σία από filipN
Δημοσ.
15 ώρες πριν, improvgeek είπε

Εγω ειχα το ιδιο προβλημα, ζητησα το plus για 5ghz και απο τοτε δεν εχω κανενα θέμα 

Δημοσ.

εχω το tg 585v7 απο οτε και εχω συνδεση nova και δεν με αφηνει με τιποτα να συνδεθω στο interface του ρουτερ...Πως γινεται αυτο? Πληκτρολογω 192.168.1.254 συνδεδεμενος με καλωδιο ethernet και δεν συνδεεται

HTTP/1.0 401 Authorization Required

Δημοσ.

Εδώ και κανένα μισάωρο γενικό πρόβλημα με την κίνηση (ειδικά σε sites του εξωτερικού) με την vodafone? Τα τηλέφωνα επικοινωνίας τους δεν λειτουργούν επίσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...