Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ιντερνετικη σελιδα της εταιριας που δουλευω δεν εμφανίζεται. Πηρε τηλεφωνο το αφεντικο μου τον κουμπιουτερα που την έφτιαξε και τον ειπε οτι την χακαρανε.

Σε αυτη την περίπτωση τι γινεται, πως επανέρχεται; γιατι να χακαρουν μια σελιδα που δεν εχει ουτε σοβαρη επισκεψιμότητα, ουτε κατι το σπουδαιο;

Υπαρχει περιπτωση ο κομπιουτερας εκανε καμια πατατα;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

4€ νομίζω πως χρεώνει.

Η εθνική δεν έχει επιλογή OUR(δλδ να επιβαρυνθείς όλα τα έξοδα εσύ) δίπλα από το SHA?

Έχει, αλλά είχα ήδη στείλει τα χρήματα και το SHA ήταν και η προτεινόμενη επιλογή. Τέλος πάντων, θα ξέρω για άλλη φορά, ευχαριστώ και πάλι :)

Δημοσ.

Η ιντερνετικη σελιδα της εταιριας που δουλευω δεν εμφανίζεται. Πηρε τηλεφωνο το αφεντικο μου τον κουμπιουτερα που την έφτιαξε και τον ειπε οτι την χακαρανε.

Σε αυτη την περίπτωση τι γινεται, πως επανέρχεται; γιατι να χακαρουν μια σελιδα που δεν εχει ουτε σοβαρη επισκεψιμότητα, ουτε κατι το σπουδαιο;

Υπαρχει περιπτωση ο κομπιουτερας εκανε καμια πατατα;

Μερικοί χακάρουν σελίδες απλώς επειδή μπορούν, ασχέτως πόσο ασήμαντες είναι. Αν έχετε σοβαρό hosting λογικά θα υπάρχει αρκετά πρόσφατο backup, να πείτε στον κομπιουτερά που την έφτιαξε να κάνει επαναφορά.

Δημοσ.

Έχω παλιό τηλέφωνο και δεν εμφανίζει νούμερα. Μπορώ να κάνω κάτι γνωρίζοντας μόνο ώρα και μέρα?

όχι, μόνο αν πας δικαστικά.

• Like 1
Δημοσ.

Σου ζητάει το δισκάκι για την απεγκατάσταση; Στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων δεν υπάρχει;

οχι δεν υπάρχει!!!

Δημοσ.

Έχω ταυτότητα του 2002 ,η οποία αναγράφει χειρόγραφα τα στοιχεια μου και με λατονικούς χαρακτήρες...υπάρχει πρόβλημα να ταξιδέψω με αυτην εντος Ε.Ε ;;;

(Κλείνει 15ετια 7/2017)

Δημοσ.

Ειχαμε μια συζητηση για το αυτοκινητο.

Πχ αποσταση 30χλμ πανε ελα, αλλα το ενα μερος απο το σημειο εκκινησης ειναι σε ευθεία, ενω το αλλο μερος ειναι ολο ανηφορα πας προς το βουνο, ποτε το αμαξι θα ζοριστει πιο πολυ; θα καψει την ιδια βενζινη;

Επεμενε ενας οτι επειδη τα χιλιόμετρα ειναι ιδια το αμαξι θα καψει την ιδια βενζίνη, ξερω οτιτο δευτερο σημειο εχει στο γυρισμο κατηφορα αλλα και παλι δεν μπορεις στα σημερινα αυτοκινητα ουτε να το πας με νεκρο γιατι θα μεινεις απο φρενα ουτε να το σβησεις. Πρεπει να χεις τουλαχιστον 4η ταχυτητα. Αυτος επεμενε οτι ειναι το ιδιο

Δημοσ.

Ειχαμε μια συζητηση για το αυτοκινητο.

Πχ αποσταση 30χλμ πανε ελα, αλλα το ενα μερος απο το σημειο εκκινησης ειναι σε ευθεία, ενω το αλλο μερος ειναι ολο ανηφορα πας προς το βουνο, ποτε το αμαξι θα ζοριστει πιο πολυ; θα καψει την ιδια βενζινη;

Επεμενε ενας οτι επειδη τα χιλιόμετρα ειναι ιδια το αμαξι θα καψει την ιδια βενζίνη, ξερω οτιτο δευτερο σημειο εχει στο γυρισμο κατηφορα αλλα και παλι δεν μπορεις στα σημερινα αυτοκινητα ουτε να το πας με νεκρο γιατι θα μεινεις απο φρενα ουτε να το σβησεις. Πρεπει να χεις τουλαχιστον 4η ταχυτητα. Αυτος επεμενε οτι ειναι το ιδιο

Έχει ακούσει ποτέ για την "εντός πόλης και εκτός πόλης κατανάλωση";

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...