georkouk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Έχω στείλει ξανά την ταυτότητα χθες το βράδυ στις 11 και ακομα δεν μου ηρθε καποιο μνμ επιβεβαίωσης. Λέτε να γίνεται τπτ; Την προηγουμενη φορά είχαν απαντήσει στο μισάωρο
zananiro Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Ρε παιδες από το live chat πως βγάλατε άκρη? Εμένα μου απαντάει τυποποιημένα μάλλον ένα robot με το όνομα Rita.
Delas.46 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να αναφέρω και εγώ την ιστορία μου μιας και διακρίνω έναν πανικό εδώ μέσα. Revolut έκανα τον περασμένο Δεκέμβριο, ταυτοποίηση με δίπλωμα. Εχθές μου ήρθε απλά μια ειδοποίηση που έλεγε "We need some new ID from you." Την άνοιξα και επειδή δεν είχα την ταυτότητα εύκαιρη, πάτησα να την στείλω αργότερα. Τελικά, 15 ώρες αργότερα και ακόμα δεν μου ζήτησαν τίποτα και μέσα στην εφαρμογή δεν γράφει πουθενά ότι πρέπει να στείλω νέο ID. Οι κάρτες μου είναι πλήρως λειτουργικές όπως και ο λογαριασμός. Τώρα για να είμαι σίγουρος θα έχω την ταυτότητα μαζί μου έτσι ώστε να μην ξαναπατήσω "later" και ίσως, με το δίκιο τους μου freezάρουν τις κάρτες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σταματήσω να χρησιμοποιώ την υπηρεσία, επειδή μου ζητάν κάτι τόσο βασικό και απαιτείται από τον νόμο. Τώρα, αν σας το ζητάει κάθε μήνα και έχει buggάρει, κοιτάξτε να το επιλύσετε στο chat τους. 8 λεπτά πριν, zananiro είπε Ρε παιδες από το live chat πως βγάλατε άκρη? Εμένα μου απαντάει τυποποιημένα μάλλον ένα robot με το όνομα Rita. Γράψε /human ή real agent και θα συνδεθείς με άνθρωπο. Στο αναφέρει και το botάκι στην αρχή. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από Delas.46
zananiro Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 23 λεπτά πριν, Delas.46 είπε Γράψε /human ή real agent και θα συνδεθείς με άνθρωπο. Στο αναφέρει και το botάκι στην αρχή. Thanks. Για κάποιο λόγο δεν μου το έβγαλε το μήνυμα αυτό. Μίλησα τελικά και μου είπαν θέλουν διαβατήριο. Η ταυτότητά μου δεν ήταν χειρόγραφη, ήταν από τις καινούργιες οπότε δεν ξέρω γιατί θέλουν διαβατήριο. Anyway, θα το κάνω με διαβατήριο αλλά αρχίζω και τα ψιλό παίρνω με τη revolut.
Delas.46 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, zananiro είπε Thanks. Για κάποιο λόγο δεν μου το έβγαλε το μήνυμα αυτό. Μίλησα τελικά και μου είπαν θέλουν διαβατήριο. Η ταυτότητά μου δεν ήταν χειρόγραφη, ήταν από τις καινούργιες οπότε δεν ξέρω γιατί θέλουν διαβατήριο. Anyway, θα το κάνω με διαβατήριο αλλά αρχίζω και τα ψιλό παίρνω με τη revolut. Εγώ που δεν έχω διαβατήριο, και να μου ζητήσουν δεν έχω λύση. Αν όμως και μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο, θα συνεχίσω κανονικά να την χρησιμοποιώ. Δεν βρήκα αντίστοιχη τράπεζα που να προσφέρει το σύνολο υπηρεσιών της revo. Ελπίζω να προσπεράσουν τα θεματάκια αυτά σύντομα.
enteacher04 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Για την Ν26 πχ τι λέτε; Αξίζει; Είναι εύκολο να ανοίξει κανείς λογαριασμό;
georkouk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Πόσες ωρες κανει η ταυτοποίηση; Έχουν περάσει 15 ωρες και τπτ ακομα
Ekwesh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, georkouk είπε Πόσες ωρες κανει η ταυτοποίηση; Έχουν περάσει 15 ωρες και τπτ ακομα 72 ώρες μου γράφει εμένα... Προσπαθώ να μιλήσω στο τσατ, απ'ότι καταλαβαίνω δεν έχουν ιδέα τι έχει γίνει
georkouk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Ekwesh είπε 72 ώρες μου γράφει εμένα... Προσπαθώ να μιλήσω στο τσατ, απ'ότι καταλαβαίνω δεν έχουν ιδέα τι έχει γίνει που το βλέπεις; εμενα μεσα στην εφαρμογη δε λεει τπτ. Παρολα αυτά στις κάρτες μου εχει με *** τα νουμερα 1
Delas.46 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, georkouk είπε που το βλέπεις; εμενα μεσα στην εφαρμογη δε λεει τπτ. Παρολα αυτά στις κάρτες μου εχει με *** τα νουμερα Με συγχωρείς αλλά θεωρείς ότι επειδή τα νούμερα είναι κρυμμένα με *, οι κάρτες είναι ανενεργές;
georkouk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δεν ηταν τοσο καιρο. χθες εγιναν. Ναι γιατι στην εικονικη πως μπορω να την χρησιμοποιησω οταν δεν μου δειχνει τον αριθμο της
Delas.46 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, georkouk είπε Δεν ηταν τοσο καιρο. χθες εγιναν. Ναι γιατι στην εικονικη πως μπορω να την χρησιμοποιησω οταν δεν μου δειχνει τον αριθμο της Χθες μάλλον θα έκανε ενημέρωση η εφαρμογή στο κινητό σου. Αν πατήσεις πάνω στην κάρτα, θα βγουν δύο επιλογές. Η μία λέει εμφάνιση αριθμών και η δεύτερη λέει αντιγραφή αριθμού. Δεν έχει να κάνει με την επαλήθευση. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από Delas.46
georkouk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 χμμ οκ δε το ηξερα αυτό. Οπότε εμενα που δεν λεει τπτ μέσα στον λογαριασμό μου για ταυτοποίηση είμαι οκ; Ουτε οταν ηρθε το μαιλ ελεγε αλλα εγώ ξαναέστειλα την ταυτότητα μου και δεν εχω πάρει απάντηση ακομα.
Doubt Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Ekwesh είπε 72 ώρες μου γράφει εμένα... Προσπαθώ να μιλήσω στο τσατ, απ'ότι καταλαβαίνω δεν έχουν ιδέα τι έχει γίνει Αν το έστειλαν σε όλους και οι μισοί στείλανε πίσω έγγραφα, ούτε σε 72 μέρες δεν θα τελειώσουν. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από Doubt
Delas.46 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, georkouk είπε χμμ οκ δε το ηξερα αυτό. Οπότε εμενα που δεν λεει τπτ μέσα στον λογαριασμό μου για ταυτοποίηση είμαι οκ; Ουτε οταν ηρθε το μαιλ ελεγε αλλα εγώ ξαναέστειλα την ταυτότητα μου και δεν εχω πάρει απάντηση ακομα. Εφόσον δεν γράφει πουθενά ότι ο λογαριασμός σου έχει περιοριστεί είσαι οκ. Για να είσαι 100% σίγουρος μπορείς πάντα να απευθυνθείς στο chat με την ίδια ερώτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα