Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kovas είπε

Παίδες σορρυ αλλά είμαι ψιλοάσχετος και τώρα προσπαθώ να φτιάξω την κάρτα για το  oay...η εικονική κάρτα μπορει να χρησιμοποιηθεί στο wallet?Έχει προμήθεια όταν αγοράζεις κάτι;Πχ η curve που έχω και από σήμερα πλέον δεν θα λειτουργεί, δεν χρέωνε κάτι.Αν θέλετε σας παρακαλω πείτε μου πως λειτουργεί.Θέλω αποκλειστικά να την χρησιμοποιώ στο  pay!Ευχαριστώ προκαταβολικά!! 

Ναι μπορείς την εικονική κάρτα να πληρώνεις μέσω Google Pay

• Like 1
  • Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Ναι μπορείς την εικονική κάρτα να πληρώνεις μέσω Google Pay

 pay? Έχει κάποια χρέωση;Για να παραγγείλω φυσική κάρτα πρεπει να πληρώσω καποια χρήματα για premium ή για metal, αυτά είναι για μια φορά ή κάθε μήνα ή καθε χρόνο?

Δημοσ.

Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί πιο πριν, πάντως Apple Pay με Revolut δεν έχω καταφέρει να πληρώσω σε POS Viva. 

Δοκιμασμένο και με 2ο λογαριασμό και συσκευή. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimitris2006 είπε

Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί πιο πριν, πάντως Apple Pay με Revolut δεν έχω καταφέρει να πληρώσω σε POS Viva. 

Δοκιμασμένο και με 2ο λογαριασμό και συσκευή. 

Δοκίμασα χρέωση 0.50 ευρώ από το Apple Watch μου στο Verifone VX520 POS της Viva που έχω και η χρέωση πέρασε κανονικά ανέπαφα.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, gvard είπε

Δοκίμασα χρέωση 0.50 ευρώ από το Apple Watch μου στο Verifone VX520 POS της Viva που έχω και η χρέωση πέρασε κανονικά ανέπαφα.

Περίεργο... εδώ το έχουμε δοκιμάσει από Apple Watch και IPhone σε αρκετά καταστήματα, αλλά δεν έχουμε κρατήσει ποιο μοντέλο είναι, παρά μόνο το κοινό τους ότι είναι της Viva.

Δημοσ.
Στις 26/6/2020 στις 7:47 ΜΜ, kovas είπε

 pay? Έχει κάποια χρέωση;Για να παραγγείλω φυσική κάρτα πρεπει να πληρώσω καποια χρήματα για premium ή για metal, αυτά είναι για μια φορά ή κάθε μήνα ή καθε χρόνο?

Αν δεν έχεις κάνεις εγγραφή με Link κάποιου θα πληρώσεις τα έξοδα αποστολής για την απλή κάρτα. Αν κάνεις συνδρομή premium θα έχεις δωρεάν premium και απλές κάρτες με δωρεάν επείγουσα αποστολή με DHL, όπως και στο Metal με max 2 κάρτες Metal (κάθε χρόνο μπορείς να παραγγέλνεις μία extra Metal).

Τα plans είναι ετήσια συμβόλαια με πληρωμή κάθε μήνα ή εφάπαξ

https://www.revolut.com/our-pricing-plans

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, vagstef said:

Αν δεν έχεις κάνεις εγγραφή με Link κάποιου θα πληρώσεις τα έξοδα αποστολής για την απλή κάρτα. Αν κάνεις συνδρομή premium θα έχεις δωρεάν premium και απλές κάρτες με δωρεάν επείγουσα αποστολή με DHL, όπως και στο Metal με max 2 κάρτες Metal (κάθε χρόνο μπορείς να παραγγέλνεις μία extra Metal).

Τα plans είναι ετήσια συμβόλαια με πληρωμή κάθε μήνα ή εφάπαξ

https://www.revolut.com/our-pricing-plans

Βασικά αυτό αλλάζει και πλέον θα δίνουν μια metal κάρτα. 

Γενικά το κατέστρεψαν το metal, ήταν που ήταν!

Επεξ/σία από Hapatingo
Δημοσ.
8 ώρες πριν, akis_supernatural είπε

Ερώτηση...

αν κάνω top up από πιστωτική alpha bank θεωρείται χρέωση σαν αγορά ή ανάληψη;

Δεν φαίνεται σαν χρέωση. Δεν μετράει στο αφορολόγητο αν ρωτάς για αυτό.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Δεν φαίνεται σαν χρέωση. Δεν μετράει στο αφορολόγητο αν ρωτάς για αυτό.

Σιγουρα δεν μετραει στο αφορολογητο. Το ερωτημα που δεν εχει απαντηθεί ειναι αν μετραει στο ποσο των αγορων της καρτας. Δηλαδη σε αυτο που κοιταζει η τραπεζα για να σου χρεωσει ή να σου ακυρωσει την ετησια συνδρομή

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Hapatingo είπε

Βασικά αυτό αλλάζει και πλέον θα δίνουν μια metal κάρτα. 

Γενικά το κατέστρεψαν το metal, ήταν που ήταν!

Το καλό είναι ότι αποχωρείς χωρίς χρέωση και κρατας τις καρτες 😂 αλλα εχει μια το χρόνο αντικατάσταση αν τη χάσεις και καλα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alfeios είπε

Σιγουρα δεν μετραει στο αφορολογητο. Το ερωτημα που δεν εχει απαντηθεί ειναι αν μετραει στο ποσο των αγορων της καρτας. Δηλαδη σε αυτο που κοιταζει η τραπεζα για να σου χρεωσει ή να σου ακυρωσει την ετησια συνδρομή

Στην σύνοψη φαίνεται σαν "αγορά" στην κάρτα οπότε λογικά θα φαίνεται. Αλλιώς θα φαινόταν σαν ανάληψη μετρητών οπότε εκεί δεν θα μετρούσε.

Δημοσ.

Έχουν βάλει ελάχιστο ποσό για να κάνεις exchange νόμισμα;
Μου ήρθε μια επιστροφή από Ali, 1,89$ και δεν μπορώ να τα κάνω €.
Είναι γκριζαρισμένο το κουμπί exchange.

Δημοσ.

όλα λειτουργούν τώρα πλέον αλλα δεν μας είπαν γιατί. Να ανυσηχούμε μήπως ξαναγίνει κάτι τέτοιο και ξεμείνουμε;
Και η Curve είχε πρόβλημα την προηγούμενη βδομάδα αλλα για άσχετο λόγο. Η μήπως όχι...;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...