Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αφου ολοι αγοράζουμε με παυπαλ, εστω και αυτα  τα 12 πεταμένα λεφτά ειναι, και απο οτι διάβασα (αν θυμάμαι καλά) και στα refunds εχει περιορισμούς.

Η zen δεν έχει περιορισμούς στα cashback, μάλλον την μπερδεύεις με την vivid. Από aliexpress έχω ευχαριστηθεί τα cashback, χρησιμοποιούσα topcashback.co.uk αλλά επειδή αργούν 3 μήνες να τα προσθέσουν στον λογαριασμό, + ότι κοστίζει 5 λίρες το χρόνο η συνδρομή, τους άφησα.

Αυτό με το paypal που λες είναι ενδιαφέρον, θα δοκιμάσω στο banggood που δέχεται paypal να δω αν θα πιάσει.

• Like 1
  • Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γειά παιδιά ερώτηση, τελικά παρέλαβα την μεταλλική κάρτα και μερικές ακόμα, μια από αυτές την ακύρωσα μέσα από την εφαρμογή και θέλω να ρωτήσω  αν υπάρχει τρόπος να την ξανά ενεργοποιήσω? Η ακυρώθηκε για πάντα?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Raylan είπε

Γειά παιδιά ερώτηση, τελικά παρέλαβα την μεταλλική κάρτα και μερικές ακόμα, μια από αυτές την ακύρωσα μέσα από την εφαρμογή και θέλω να ρωτήσω  αν υπάρχει τρόπος να την ξανά ενεργοποιήσω? Η ακυρώθηκε για πάντα?

την ακύρωσες ή τη δήλωσες σαν χαμένη? αν ειναι το 1ο ναι ακυρωθηκε, αν ειναι το 2ο την ξανασυνδέεις. εκτός αν μιλήσεις μαζί τους για το 1ο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vagstef είπε

την ακύρωσες ή τη δήλωσες σαν χαμένη? αν ειναι το 1ο ναι ακυρωθηκε, αν ειναι το 2ο την ξανασυνδέεις. εκτός αν μιλήσεις μαζί τους για το 1ο

Ναι την ακύρωσα, αν μιλήσω μαζί τους και τους πω ότι έγινε καταλάθος θα ξανά την ενεργοποιήσουν?

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Raylan είπε

Ναι την ακύρωσα, αν μιλήσω μαζί τους και τους πω ότι έγινε καταλάθος θα ξανά την ενεργοποιήσουν?

Μήπως είσαι τρολ;;;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Raylan είπε

δε νομίζω να τους είναι κάτι. 

αλλά θυμάμαι έλεγες και πως θες την Metal και τώρα που ήρθε την ακύρωσες? τι παιζει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vagstef είπε

δε νομίζω να τους είναι κάτι. 

αλλά θυμάμαι έλεγες και πως θες την Metal και τώρα που ήρθε την ακύρωσες? τι παιζει. 

Ήρθε κανονικά η metal απλά δεν ήθελα να πληρώνω κάθε μήνα 13,99€. Προσπάθησα να ακυρώσω την συναλλαγή και μου ζητούσαν 59,98€(κόστος καρτών) -13,99€ η επιστροφή της συνδρομής..

Τελικά ακύρωσα τις κάρτες και πήρα τα χρήματα μου πίσω χωρίς το έξτρα κόστος, και μου έμεινε η μεταλλική στο χέρι, τους εξήγησα ότι έγινε κατά λάθος η ακύρωση της κάρτας και μου την ενεργοποίησαν ξανά χωρίς να είμαι συνδρομητής metal και χωρίς να πληρώσω το έξτρα κόστος και το σημαντικό είναι ότι πήρα και τα χρήματα μου πίσω :)

Επεξ/σία από Raylan
  • Like 1
Δημοσ.
35 minutes ago, Raylan said:

Ήρθε κανονικά η metal απλά δεν ήθελα να πληρώνω κάθε μήνα 13,99€. Προσπάθησα να ακυρώσω την συναλλαγή και μου ζητούσαν 59,98€(κόστος καρτών) -13,99€ η επιστροφή της συνδρομής..

Τελικά ακύρωσα τις κάρτες και πήρα τα χρήματα μου πίσω χωρίς το έξτρα κόστος, και μου έμεινε η μεταλλική στο χέρι, τους εξήγησα ότι έγινε κατά λάθος η ακύρωση της κάρτας και μου την ενεργοποίησαν ξανά χωρίς να είμαι συνδρομητής metal και χωρίς να πληρώσω το έξτρα κόστος και το σημαντικό είναι ότι πήρα και τα χρήματα μου πίσω :)

Κυριλέ, άρα τώρα το μόνο που λείπει είναι να ανοίξουν οι καφετέριες και τα εστιατόρια 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Κυριλέ, άρα τώρα το μόνο που λείπει είναι να ανοίξουν οι καφετέριες και τα εστιατόρια 😁

Ναι τώρα είμαι κυριλέ, έκανα και την πρώτη μου ανέπαφη αγορά σε σουβλατζίδικο της γειτονιάς.. :P

Δεν είναι το ίδιο όμως όπως σε μια καφετέρια με παρέα και βγάζεις την μεταλλική και κάνεις λεζάντα :P

Και λες έχω τα λεφτά μου Λετονία είναι φορολογικός παράδεισος.. :P

Επεξ/σία από Raylan
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Raylan είπε

ορίστε. είδες?? αμα συζητήσεις μαζί τους σε φτιάχνουν

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Raylan είπε

Ναι τώρα είμαι κυριλέ, έκανα και την πρώτη μου ανέπαφη αγορά σε σουβλατζίδικο της γειτονιάς.. :P

Δεν είναι το ίδιο όμως όπως σε μια καφετέρια με παρέα και βγάζεις την μεταλλική και κάνεις λεζάντα :P

Και λες έχω τα λεφτά μου Λετονία είναι φορολογικός παράδεισος.. :P

Στη Λιθουανία είναι. Ούτε για φορολογικό παράδεισο πρόκειται, ούτε βλέπω κανένα ιδιαίτερο πρεστίζ, αλλά ΟΚ. Εφόσον καλύφθηκε η ανάγκη, όλα καλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Top up στην revolut μέσω χρεωστικής κάρτας ελληνικής τράπεζας (όχι έμβασμα, από κάρτα κανονικά σαν να αγοράζεις από μαγαζί) μετράει προς το αφορολόγητο?, και τι fees έχει? (από πλευρά Πειραιώς)

Επεξ/σία από giorgoskoy
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giorgoskoy είπε

Top up στην revolut μέσω χρεωστικής κάρτας ελληνικής τράπεζας (όχι έμβασμα από κάρτα κανονικά σαν να αγοράζεις από μαγαζί) μετράει προς το αφορολόγητο, και τι fees έχει? (από πλευρά Πειραιώς)

1. οχι

2, 0

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, giorgoskoy είπε

Και τότε ποιος ο λόγος να προτιμήσει κάποιος να κάνει top up μέσω εμβάσματος και όχι κάρτας?

Έχει fees αν στείλεις με έμβασμα, με βάση την τιμολογιακή τακτική της κάθε τράπεζας. Με κάρτα δεν έχει έξοδα οπότε συμφέρει να κάνεις top up με κάρτα. Μπορεί να μην μετράει στο αφορολόγητο αλλά γλυτώνεις τα έξοδα αποστολής του εμβάσματος. Επίσης με έμβασμα θα κάνει κάποιες εργάσιμες μέρες να φανούν τα χρήματα ενώ με κάρτα γίνεται άμεσα η μεταφορά.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...