Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, XarisArgy είπε

11 Μαρτη μπαινω ΚΕΕΔ. Σχετικα με την ακτινογραφία θώρακος που ζητανε, γνωριζει κανεις αν μπορώ να την κανω και σε κεντρο υγειας αντι για Νοσοκομείο? 

Μην την κάνεις πριν μπεις, θα βγάλει κίνηση το ΚΕΕΔ για 401 να πας να την κάνεις εκεί μαζί με πολλούς ακόμα.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατι ακομα, στο σημείωμα κατάταξης λεει αν μενεις μακρια μπορεις να επικοινωνήσεις με το τοπικο φρουραρχειο ή την αστυνομία για να μετακινηθείς με εξοδα της υπηρεσίας. Τι περιλαμβάνει αυτο? 

Δημοσ.

Το τεχνικό παλιά θεωρείτο "τούφα".

Για Κύπρο θέλουν "σκοπάνθρωπους" οπότε δεν νομίζω να παίζει ιδιαίτερο ρόλο η ειδικότητα

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση για 124 ΠΒΕ - Τρίπολη 

Τα στοιχεία που συμπληρώσαμε στο esso.haf (πχ βάρος ύψος) ισχύουν ή θα μας κάνουν μετρήσεις την ημέρα κατάταξης και θα τα συλλέξουν από την αρχή.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, sok77 είπε

Ερώτηση για 124 ΠΒΕ - Τρίπολη 

Τα στοιχεία που συμπληρώσαμε στο esso.haf (πχ βάρος ύψος) ισχύουν ή θα μας κάνουν μετρήσεις την ημέρα κατάταξης και θα τα συλλέξουν από την αρχή.

γιατί? ψήλωσες στο μεταξύ?

• Haha 1
Δημοσ.

Ρε παίδες, θέλω να πάρω έξτρα μπλουζάκια, κάλτσες κλπ. Έκτος από Μοναστηράκι, κάνα άλλο μέρος, μαγαζί?

Το χαρτί μου λέει Σπάρτη, με περιμένουν η Πέρσες! Λολ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα το ΑΥ τι είναι? Το έψαξα στο google αλλά δεν έχω βρει κάτι… Γτ στο χαρτί της κατάταξης λέει ότι έχω λάβει 24 μήνες ΑΥ… μήπως είναι η αναβολή που είχα πάρει πριν 2 χρόνια για λόγους υγείας?

Επεξ/σία από Mr.kostas
Δημοσ.
Στις 20/2/2024 στις 9:53 ΜΜ, Titos301 είπε

Ξερεις κανεις τι ειναι το τεχνικο και αν μπορω να παω ελδυκ; (οκ ειμαι θηβα αλλα δεν ξερω αν εισαι σιγουρο)

20240220_215056.jpg.f843cfef15a7897254b6cfbdfde80719.jpg

Αμα θες να πας ΕΛΔΥΚ, θα το δηλώσεις την πρώτη μέρα και θα σου κάνουν μετάταξη σε πεζικό ή τεθωρακισμένα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Αμα θες να πας ΕΛΔΥΚ, θα το δηλώσεις την πρώτη μέρα και θα σου κάνουν μετάταξη σε πεζικό ή τεθωρακισμένα. 

που το δηλωνεις;

Δημοσ.

Δύο ερωτήσεις

Είναι οκ με τα smart watch?Αφήνουν γενικά? Έχω ένα Fitbit versa, κρατάει μια εβδομάδα μπαταρία.

Πυροβολικό (ΥΕΑ) τι είναι ακριβώς?

Διάβασα στα προηγούμενα κομεντς, για σχολή στρατού, ότι πληρώνουν  και κανείς 5 μήνες έξτρα, αλλά δεν συμφέρει με βάσει τα σχόλια των χρηστών. Κατάλαβα καλά?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...