BlueBlade Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, paranoid_android είπε Μπορώ να ζητήσω την τημιτικη άδεια λόγω παραμεθορίου μια εβδομάδα νωρίτερα από την ημέρα που θα συμπληρωθεί ο μήνας; Από ότι έχω καταλάβει και από τα προηγούμενα μηνύματα σου, έχεις κάποια υποχρέωση και θέλεις να λείψεις ένα διάστημα από την μονάδα σου. Δυστυχώς εδώ δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς. Είναι κάτι που πρέπει να συνεννοηθείς με την μονάδα σου. Πιάσε τον διοικητή του λόχου σου και μίλα μαζί του. Αν ο λόγος είναι πολύ σοβαρός ζήτα ακρόαση από τον διοικητή της μονάδας. 21 λεπτά πριν, Sokpap1 είπε Μπαίνω με την β εσσο Μάρτιο. Είδα που παρουσιαζομαι αλλά με το χαρτί τι γίνεται; Πάμε εμείς σε αστυνομικό τμήμα η το φέρνουν σπίτι; Μια με δυο εβδομάδες πριν παρουσιαστείς θα σε ειδοποιήσουν είτε τηλεφωνικά είτε με σημείωμα στο σπίτι να περάσεις από το τμήμα για να παραλάβεις το χαρτί. Έχω ακούσει ότι μπορεί να στο φέρει και σπίτι περιπολικό, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. 1 1
mus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Παρουσιάζομαι στο Στρατός Ξηράς, Υγειονομικό. Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 572ο Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού (572 Μ/Κ ΤΠ) (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) στις 09-03-2020. Που ακριβώς είναι? πάω με αυτοκίνητο. Επίσης σε πια στρατόπεδα στέλνουν του υγειονομικού. Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ να μου απαντήσει . Ευχαριστώ
terry308 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, mus είπε Παρουσιάζομαι στο Στρατός Ξηράς, Υγειονομικό. Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 572ο Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού (572 Μ/Κ ΤΠ) (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) στις 09-03-2020. Που ακριβώς είναι? πάω με αυτοκίνητο. Επίσης σε πια στρατόπεδα στέλνουν του υγειονομικού. Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ να μου απαντήσει . Ευχαριστώ ~30χλμ βόρεια της Αλεξανδρούπολης Μετά τις Φερρες, κάνε αναζήτηση στο Google. Είναι ΣΥΠΟ.
infected20 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Έχει έρθει το χάρτη σε κανέναν από Αττική? 1
johnbrego Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Την καλησπέρα μου σε όλους. Παρουσιάζομαι 9/3 640 Μ/Κ ΤΠ (ΣΟΥΦΛΙ), παρουσιάζεται κανείς αλλός από εδώ; Ξέρεις κανεις τι παίζει γενικά με κινητά και τέτοια; Είναι καλή μονάδα;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, infected20 είπε Έχει έρθει το χάρτη σε κανέναν από Αττική? τιποτα ακομα...Πηρα και το ΑΤ και μου ειπαν οτι δεν εχουν ερθει και οτι ενημερωνουν κατευθειαν στον δημο μου. 1
infected20 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε τιποτα ακομα...Πηρα και το ΑΤ και μου ειπαν οτι δεν εχουν ερθει και οτι ενημερωνουν κατευθειαν στον δημο μου. Την άλλη εβδομάδα μάλλον θα μας τα φέρουν 2
pimaoner1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα σας , Πηρα μετάθεση για εκει και θελω να μαθω τα εξης. Θα ηθελα να ρωτήσω που ακριβώς Είναι αυτη η υπηρεσία. Τι ωρες μπαίνουν οι φαντάροι Μέσα το πρωί. Τι υπηρεσίες γίνονται μεσα? ( σκοπιες καμερες 1
BlueBlade Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, pimaoner1 είπε Καλησπέρα σας , Πηρα μετάθεση για εκει To εκεί δεν βλέπω εγω...
mus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Στις 21/2/2020 στις 9:14 ΠΜ, terry308 είπε ~30χλμ βόρεια της Αλεξανδρούπολης Μετά τις Φερρες, κάνε αναζήτηση στο Google. Είναι ΣΥΠΟ. Ευχαριστώ πολύ φίλε, μήπως ξέρεις και το στρατόπεδο που στέλνουν του υγειονομικού?
Γιάννης Τ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα κύριοι. Παρουσιάζομαι 290 Μ/Κ ΤΠ (Μύρινα) υγειονομικό στην Λήμνο 9/3. Θα ήθελα να μάθω 2-3 πράγματα . 1)Κάποιες πληροφορίες για το στρατόπεδο αυτό έχει κάποιος να δώσει?Επίσης,πόσο διάστημα μένουμε εκεί ? 2)Έχω σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών όπου το έπαθα μερικούς μήνες πριν σε ποδοσφαιρική προετοιμασία και ακολουθώ συντηρητική θεραπεία με φυσικοθεραπείες και μετά λάστιχα κλπ(πολύς πόνος καθ'όλη την διάρκεια).Θα καταφέρω να βγάλω την θητεία μου σαν Ι1 ή θα ήταν πιο ασφαλές να πάρω άοπλο?Να σημειώσω ότι είμαι οδοντίατρος και λόγω ορθοστασίας υπάρχουν έντονοι πόνοι και χρειάζεται κάθε λίγο να κάθομαι σε καρέκλα. 3)Είμαι υγειονομικό ,το άοπλο θα έχει επιπτώσεις στην θητεία μου και να τί είδους? Τί υπηρεσίες ή "δουλειές" δεν θα κάνω ?Δεν θα ήθελα να πάρω αναβολή μέχρι να γίνω καλά ,διότι είμαι γενιά 92' και θέλω να τελειώνω φέτος . Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από Γιάννης Τ
wazedi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 20 ώρες πριν, Γιάννης Τ είπε Καλησπέρα κύριοι. Παρουσιάζομαι 290 Μ/Κ ΤΠ (Μύρινα) υγειονομικό στην Λήμνο 9/3. Θα ήθελα να μάθω 2-3 πράγματα . 1)Κάποιες πληροφορίες για το στρατόπεδο αυτό έχει κάποιος να δώσει?Επίσης,πόσο διάστημα μένουμε εκεί ? 2)Έχω σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών όπου το έπαθα μερικούς μήνες πριν σε ποδοσφαιρική προετοιμασία και ακολουθώ συντηρητική θεραπεία με φυσικοθεραπείες και μετά λάστιχα κλπ(πολύς πόνος καθ'όλη την διάρκεια).Θα καταφέρω να βγάλω την θητεία μου σαν Ι1 ή θα ήταν πιο ασφαλές να πάρω άοπλο?Να σημειώσω ότι είμαι οδοντίατρος και λόγω ορθοστασίας υπάρχουν έντονοι πόνοι και χρειάζεται κάθε λίγο να κάθομαι σε καρέκλα. 3)Είμαι υγειονομικό ,το άοπλο θα έχει επιπτώσεις στην θητεία μου και να τί είδους? Τί υπηρεσίες ή "δουλειές" δεν θα κάνω ?Δεν θα ήθελα να πάρω αναβολή μέχρι να γίνω καλά ,διότι είμαι γενιά 92' και θέλω να τελειώνω φέτος . Ευχαριστώ εκ των προτέρων. I4 θα σε βγαλουν λογικα και ελευθερος ορθοστασιας μπορει και ελευθερος βαρους,οταν θα πονας δηλαδη θα μπορεις να ζητας απο τον εκπαιδευτη να κατσεις και δεν μπορει να σου πει τιποτα.Στο στρατο η αποφαση γιατρου εινια πιο πανω απο τον οποιοδηποτε ανωτερο.Πιθανον να σε ρωτησουν αν θες να υπηρετησεις τωρα ή να πας αναβολη για αναρωσεις.Μην ζητησεις το ι1,δεν υπαρχει κανενας λογος να καταπονησεις τον οργανισμος σου για αυτο.Σαν αοπλος χανεις τις βολες,αλλα κανεις ολη την υπολοιπη ανουσια εκπαιδευση.Χανεις ασκησεις (αν εισαι σε κανενα εβρο που εχεις ωραιες ασκησεις). και δεν θα κανεις φυλακια,σκοπιες και περιπολα που ειναι βαρετα και πολυ ορθοστασια.Θα κανεις υπηρεσιες οπως θαλαμοφυλακας,εστιατορια,Λοχιας υπηρεσιας,γραφεας,καμερες(αυτα μου ερχονται τωρα στο μυαλο) ,αναλογα με το στρατοπεδο που εισαι.Σαν αοπλος θα κανεις ζωαρα στο στρατο και θα γλιτωσεις πολλες αγκαριες εξαιτιας του προβληματος που εχεις τωρα.Και με το ι3 ι4 δεν μπορεις να παρεις ειδικοτητα νομιζω.Γενικα σαν αοπλος στον στρατο χανεις μονο καμια 10αρια καλες μερες ενος ενοπλου λογο βολων και ασκησεων και μερικες καλες ιστοριες απο τα φυλακια,θα εχεις ισως λιγο λιγοτερα ξενυχτια.Ελπιζω να σε καλυψα 2
Γιάννης Τ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.Η μοναδικη απορία που έχω είναι για το υγειονομικό.Σαν ι3 ή ι4 θα εξακολουθώ να είμαι οδοντίατρος και να κάνω την πρακτική μου? Και τελευταία ερώτηση : Εχω χαρτί από ιδ ορθοπεδικό όπως και μαγνητική.Μηπως θα ήταν καλύτερα να πάω στο 401 Αθήνα για να με εξετάσουν και εκεί , ή μπορούν να γίνουν όλα αυτά στην Λήμνο ?
BlueBlade Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, Γιάννης Τ είπε Μηπως θα ήταν καλύτερα να πάω στο 401 Αθήνα για να με εξετάσουν και εκεί , ή μπορούν να γίνουν όλα αυτά στην Λήμνο ? Το πιο πιθανό έτσι και αλλιώς είναι να σε στείλουν στο 401 κάποια στιγμή αφού παρουσιαστείς για εξετάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις