Vasilhs09 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα στην ομάδα,μπαίνω με την εσσο του Μαρτίου,έχω δηλώσει στρατό ξηράς,σε ποιο σώμα ακριβώς θα υπηρετήσεις σου δίνουν την επιλογή να διαλέξεις η αυτοί κρίνουν που θα σε βάλουν,σε ποιο σώμα ανάλογα με τα πτυχία που έχεις,γνώσεις κ.τ.λ;
gokuthelegend Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 39 λεπτά πριν, Vasilhs09 είπε που θα σε βάλουν,σε ποιο σώμα ανάλογα με τα πτυχία που έχεις,γνώσεις Εδώ γελάμε. Δεν λαμβάνουν υπόψη απολύτως τίποτα, θα σε βάλουν καθαρά και μόνο όπου υπάρχει έλλειψη ατόμων. Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις (πχ σώμα Έρευνας Πληροφορικής) ίσως σε βάλουν αλλά μόνο αν έχεις πτυχίο και καμιά 10ριά μεταπτυχιακά και προυπηρεσία, με ένα σκέτο πτυχίο δεν σε βάζουν πουθενά. 1
Vasilhs09 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Εδώ γελάμε. Δεν λαμβάνουν υπόψη απολύτως τίποτα, θα σε βάλουν καθαρά και μόνο όπου υπάρχει έλλειψη ατόμων. Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις (πχ σώμα Έρευνας Πληροφορικής) ίσως σε βάλουν αλλά μόνο αν έχεις πτυχίο και καμιά 10ριά μεταπτυχιακά και προυπηρεσία, με ένα σκέτο πτυχίο δεν σε βάζουν πουθενά. Κατάλαβα χαχαχα ευχαριστώ!!! Πότε όμως θα γνωρίζω σε τι σώμα θα υπηρετήσω μετά την κατάταξη μου η από πρίν θα το αναφέρει στο σημείωμα κατάταξης;;; Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από Vasilhs09
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 35 λεπτά πριν, Vasilhs09 είπε από πρίν θα το αναφέρει στο σημείωμα κατάταξης;;; Στο σημειο καταταξης αναφερει.
SabotazNic Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Φανταζομαι οτι αυτο ισως αλλαξει αν δεν εχεις ηδη καταθεσει πτυχια
Kalospolitis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ητβδ Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από Kalospolitis
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Kalospolitis είπε Παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με τους οας στο γες; Πηρες ειδικοτητα? Γενικα ειναι αναλογως την περιοδο και που θα σε βαλουν. Αν εχεις υπερβυσμα εισαι καλα, αν εχεις κανα μικρο βυσματακι τρεχα γυρευε...Αν δεν εχεις καθολου, σε βλεπω στην ΑΣΔΥΣ 6 παρα το πρωι με 8 το βραδυ...
xorotaktis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά έχω μια σημαντική ερώτηση. Ο πατέρας μου είναι αγρότης και έχει κτήματα με ελιές μπορώ να πάρω αγροτική άδεια για να πάω για κλάδεμα; Τι δικαιολογητικά θέλει;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 38 λεπτά πριν, xorotaktis είπε Παιδιά έχω μια σημαντική ερώτηση. Ο πατέρας μου είναι αγρότης και έχει κτήματα με ελιές μπορώ να πάρω αγροτική άδεια για να πάω για κλάδεμα; Τι δικαιολογητικά θέλει; Νομιζω πρεπει να φαινεσαι στο Ε9 (η οποιο ειναι αυτο που φαινονται τα χωραφια) οτι ειναι στο ονομα σου η οτι συμπεριλαμβανεσαι και εσυ. Εχε στο νου σου αν παρεις την αδεια που δικαιουσαι που ειναι μεχρι 12 μερες μετα δεν θα εχεις αναρωτικη ή φοιτητικη.
xorotaktis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ δεν γίνεται να φανώ καθώς είναι τα χωράφια στο όνομα του πατέρα μου. Όταν πάρω την άδεια τι χαρτί θέλει να επιστρέψω; Πχ αν πάρεις φοιτητική άδεια φέρνεις πίσω χαρτί από την σχολή
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 33 λεπτά πριν, xorotaktis είπε Εγώ δεν γίνεται να φανώ καθώς είναι τα χωράφια στο όνομα του πατέρα μου. Όταν πάρω την άδεια τι χαρτί θέλει να επιστρέψω; Πχ αν πάρεις φοιτητική άδεια φέρνεις πίσω χαρτί από την σχολή Αυτο που σου ειπα, οτι εχεις χωραφια στο ονομα σου. Αν δεν φαινεται μπορει να μπλεχτεις και να σου φανε αδειες κανονικες. Η διαδικασια παει ως εξης, σου εγκρινουν ας πουμε την αδεια, στις κρατανε απο τις κανονικες σου , ειτε ειναι αγροτικη ειτε αναρωτικη ειτε φοιτητικη και μετα με το αναλογο χαρτι τις δικαιολογεις και περνανε εκει που πρεπει και αποδεσμευονται οι κανονικες σου. Για να ειναι και αυτοι καλλυμενοι και μην βγεις τελικα να χρωστας αδεια και υπηρετησεις παραπανω. Ωστοσο επειδη δεν εχω παρει ποτε τετοιου ειδους αδεια και μπορει να εγραψα κατι λαθος, ρωτα στο πρωτο γραφειο η τον επιλοχα σου. Θα σου πει τι ισχυει σιγουρα.
Στεφανος123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά έχω δυο απορίες: 1) Τη πρώτη μέρα παίρνουμε μαζί μας ενα backpack και μια μεγάλη βαλίτσα;Το σακίδιο το βάζουμε στο φοριαμο; 2)Έχω διαβάσει ότι παίζει το σενάριο να αγοράσουμε εμείς τις αρβύλες. Πρέπει να μοιάζουν κάπως συγκεκριμένα; Έχει κανείς καμία πρόταση; Γιατί θέλω να αερίζονται και να ειναι άνετα. Ευχαριστω
nikos_k1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, Στεφανος123 είπε Καλησπέρα παιδιά έχω δυο απορίες: 1) Τη πρώτη μέρα παίρνουμε μαζί μας ενα backpack και μια μεγάλη βαλίτσα;Το σακίδιο το βάζουμε στο φοριαμο; 2)Έχω διαβάσει ότι παίζει το σενάριο να αγοράσουμε εμείς τις αρβύλες. Πρέπει να μοιάζουν κάπως συγκεκριμένα; Έχει κανείς καμία πρόταση; Γιατί θέλω να αερίζονται και να ειναι άνετα. Ευχαριστω Καλησπέρα φίλε μου και καλή θητεία να έχεις, 1) Όταν παρουσιάστηκα το 2016 είχα μια βαλίτσα μεγάλη και μια τσάντα πλάτης μαζί μου. Λόγω του ότι στο κέντρο που παρουσιάστηκα (124 ΠΒΕ Τρίπολη) δεν υπήρχαν φοριαμοί, μας ενημέρωσαν να τοποθετήσουμε τα πράγματα πίσω και κάτω από το κρεβάτι αντίστοιχα όσο το δυνατόν πιο διακριτικά και τακτοποιημένα. 2) Σχετικά με τις αρβύλες δεν τις αγοράζεις εσύ, αλλά στις παρέχει το κέντρο μαζί με τα υπόλοιπα πράγματα την ημέρα της παρουσίασης. Σχετικά με την άνεση μπορείς να αγοράσεις αντίστοιχα ανατομικούς πάτους με Gel. 1
Στεφανος123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Ευχαριστώ για την απάντηση! Για τις αρβύλες το ξέρω ότι τις δίνουν απλά σκεφτόμουν μήπως τις αγόραζα εγώ για να έβρισκα κάποιο πιο άνετο που να αερίζονται κιόλας. 1
nikos_k1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, Στεφανος123 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση! Για τις αρβύλες το ξέρω ότι τις δίνουν απλά σκεφτόμουν μήπως τις αγόραζα εγώ για να έβρισκα κάποιο πιο άνετο που να αερίζονται κιόλας. Μπορείς να αγοράσεις κι εσύ, αλλά θα πρέπει να είναι παρόμοιες αν όχι ίδιες ακριβώς με αυτές που δίνει ο στρατός. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις