Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τον νόμο όχι. 

Τώρα, ενδέχεται να σε εξυπηρετήσει ο διοικητής να σου δίνει περισσότερες άδειες αν τους αναφέρεις το θέμα σου αλλα δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει, το πιθανότερο είναι να μην σου δώσει.

Γνωρίζω περιπτωση επαγγελματία που πήγε στρατό και επειδή ήταν ανάγκη να έχει μια παρουσία για κάτι δουλειές στην επιχείρηση του που πρακτικά την λειτουργούσε συνεργάτης του, του έδινε κάποιες παραπάνω άδειες ο διοικητής και τον βοήθησαν. 

• Like 1
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, ataristotle είπε

Καλησπέρα,

Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει μειωμένη θητεία για αθλητές σε Α2 κατηγορία Αθλημάτων.

Από την ομάδα εξαρτάται :) Συνήθως, αν είσαι σημαντικός παίκτης και σε χρειάζονται, φροντίζει η ομάδα και να έρθεις κοντά και να έχεις τις άδειες που χρειάζονται. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδί που ειμασταν μαζί και έπαιζε ποδόσφαιρο στην Γ εθνική, είχε βρει άκρη και τον καλουσαν και στην ομάδα του στρατού. Πχ ήθελε ο προπονητης τους να παιξει ένα φιλικό? Έπαιρνε απόσπαση ένα μήνα πριν το παιχνίδι για ένα στρατόπεδο στην Αθήνα και δν είχε υποχρέωση ουτε να καν να μπαίνει μέσα. Κάνανε και καλά δυο-τρεις προπονησεις πριν, έπαιζαν τον αγώνα και μετά ξανά ερχόταν πίσω με δέκα μέρες τιμητική... Ψάξε μν υπάρχει αντίστοιχη ομάδα κ χωθεις. 

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα σας μάγκες μου ήρθε χαρτί και λέει παρουδιαζομαι κεπβ 20 σεπτεβριου για τεθωρακισμενα ελδυκ παρόλο που δεν δήλωσα υπάρχει περίπτωση να με στείλουνε χωρίς την θέληση μου με το κινητό τι παίζει, μπαίνει κάποιος άλλος;. Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Σειρα μου ποδοσφαιριστης Β εθνικής επαιρνε καθε απογευμα υπηρεσιακό 3 ώρες για προπόνηση κ επεστρεφε έπειτα για υπηρεσιες κλπ. Αυτο βεβαια προυποθετει να εισαι στην περιοχη που ειναι και η ομάδα σου..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Killer45 είπε

Καλησπέρα σας μάγκες μου ήρθε χαρτί και λέει παρουδιαζομαι κεπβ 20 σεπτεβριου για τεθωρακισμενα ελδυκ παρόλο που δεν δήλωσα υπάρχει περίπτωση να με στείλουνε χωρίς την θέληση μου με το κινητό τι παίζει, μπαίνει κάποιος άλλος;. Ευχαριστώ 

Όταν υπηρετούσα πριν μερικά χρόνια, θυμάμαι πως για να μην πας ΕΛΔΥΚ εφόσον σου ερχόταν σημείωμα κατάταξης για Κύπρο, έπρεπε να πληρείς κάποιες προϋποθέσεις. Π.χ. να ζεις σε παραμεθόριο και να θέλεις να υπηρετήσεις εκεί κτλ.

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, πάντως δεν μπορούσες να αρνηθείς απλά. Κάποιος πιο πρόσφατος ίσως σε διαφωτίσει περισσότερο.

Δημοσ.

Είμαι απο ροδο έχω γεννηθεί έχω μεγαλώσει ροδο και είχα αναβολή για σπουδές μέχρι 2024 και την έσπασα για να μπω τώρα να τελειώνω και εγώ απόρρησα όταν το είδα.. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Killer45 είπε

Είμαι απο ροδο έχω γεννηθεί έχω μεγαλώσει ροδο και είχα αναβολή για σπουδές μέχρι 2024 και την έσπασα για να μπω τώρα να τελειώνω και εγώ απόρρησα όταν το είδα.. 

Η Ρόδος είναι εκ των πραγμάτων παραμεθόριος. 

Η αλήθεια είναι πως για να σου έρθει σημείωμα κατάταξης για ειδικές δυνάμεις ή ΕΛΔΥΚ χωρίς να το έχεις αιτηθεί πρέπει να είσαι λίγο άτυχος. Πάντως λόγω Ρόδου νομίζω πως θα βγάλεις άκρη αν ζητήσεις να μείνεις εκεί. Το ίδιο που ισχύει και στον Έβρο δηλαδή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα τηλέφωνο και μου είπανε ότι δεν αλλάζει αυτο ότι πρέπει να πάω θηβα και απλά να τους πω ότι δεν θέλω να πάω Κύπρο..

Μήπως γνωρίζεις που πρέπει να απευθυνθώ για να μπορέσω να μείνω ροδο ;

Επεξ/σία από Killer45
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Killer45 είπε

Πήρα τηλέφωνο και μου είπανε ότι δεν αλλάζει αυτο ότι πρέπει να πάω θηβα και απλά να τους πω ότι δεν θέλω να πάω Κύπρο..

Μήπως γνωρίζεις που πρέπει να απευθυνθώ για να μπορέσω να μείνω ροδο ;

Σε έναν τοπικό άρχοντα (βύσμα) :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...