Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως παιδιά αυτή τη μπακατελίτσα πήρα μ ένα 20αρικο προχθες και φαίνεται τίμια https://www.skroutz.gr/s/23154139/Nokia-105-Black.html?from=sku_color_variations

Σίγουρα κάπου θα χρειαστεί σαν ραδιοφωνάκι ή τηλέφωνο αν μείνει το smartphone από μπαταρία.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Niko Bellic είπε

Εγώ πάντως παιδιά αυτή τη μπακατελίτσα πήρα μ ένα 20αρικο προχθες και φαίνεται τίμια https://www.skroutz.gr/s/23154139/Nokia-105-Black.html?from=sku_color_variations

Σίγουρα κάπου θα χρειαστεί σαν ραδιοφωνάκι ή τηλέφωνο αν μείνει το smartphone από μπαταρία.

Ακριβώς, και με ένα Powerbank μπορείς να περάσεις άνετα αρκετό καιρό χωρίς να ψάχνεις πρίζα για φόρτιση.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Niko Bellic είπε

το συγκεκριμενο εχει ιντερνετ ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, xorotaktis είπε

το συγκεκριμενο εχει ιντερνετ ;

Όχι είναι απλό τηλέφωνο..Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει καν να δώσεις λεφτά για τέτοιο κινητό με internet..Και όσα απ αυτά έχουν θα είναι ίσα για λίγο browsing,τίποτε παραπάνω.Από τη στιγμή που θα έχεις και το smartphone σου είναι πεταμένα λεφτά..

Επεξ/σία από Niko Bellic
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Niko Bellic είπε

Όχι είναι απλό τηλέφωνο..Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει καν να δώσεις λεφτά για τέτοιο κινητό με internet..Και όσα απ αυτά έχουν θα είναι ίσα για λίγο browsing,τίποτε παραπάνω.Από τη στιγμή που θα έχεις και το smartphone σου είναι πεταμένα λεφτά..

ναι αλλα δεν εχω καταλαβει . Κανουν ελεγχο τα ρουχα που φορας πανω σου ;

Αν μου ζητησουν να αδιασω τσεπες θα βγαλω μια μπακατελα και θα τους δειξω για κινητο αλλα το αλλο θα το κρατησω στην τσεπη απο το μπουφαν .

Κανουν έλεγχο πάνω σου ; επιτρέπεται αυτο ;  ( βαλίτσες κάνουν το ξέρω ) Αλλα πάνω σου κάνουν έλεγχο ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xorotaktis είπε

ναι αλλα δεν εχω καταλαβει . Κανουν ελεγχο τα ρουχα που φορας πανω σου ;

Αν μου ζητησουν να αδιασω τσεπες θα βγαλω μια μπακατελα και θα τους δειξω για κινητο αλλα το αλλο θα το κρατησω στην τσεπη απο το μπουφαν .

Κανουν έλεγχο πάνω σου ; επιτρέπεται αυτο ;  ( βαλίτσες κάνουν το ξέρω ) Αλλα πάνω σου κάνουν έλεγχο ;

Σωματικος ελεγχος δεν γινεται, απαγορευεται. Μονο τις βαλιτσες σου θα δουν.

Δημοσ.
Στις 1/6/2020 στις 10:42 ΜΜ, StayCool είπε

Παιδιά συγγνώμη που επεμβαίνω στην συζήτηση σας αλλά ας μου απαντήσει κάποιος παρακαλώ που να ξέρει. 

Μπήκα Μάρτιο κεεδ ορκίστηκα και πήρα αναβολή για ψυχολογικούς λόγους. Ξέρετε αν μπορώ τον Δεκέμβριο που μπαίνω, να επιλέξω δόκιμος; Στην στρατολογία μου είπαν ότι αν είμαι ι1 (που είμαι) θα έχω ένδειξη υεα και μπορώ να το επιλέξω . Εσείς μπορείτε να επιβεβαιώσετε κάτι τέτοιο, γιατί από τι ήξερα όσοι μπαίνουν μετά από αναβολή δεν μπορούν να επιλέξουν ούτε ειδικές δυνάμεις ούτε ως δόκιμοι. Ευχαριστώ

εγω ειχα παρει αναβολη λογω σπουδων και μετα πηγα κανονικα σαν ΥΕΑ,αν εισαι Ι1 δεν βρισκω λογο να υπαρχει προβλημα..
Τωρα η δικη σου περιπτωση ειναι ιδιαιτερη γιατι ορκιστηκες,πιο παλια ολο αυτο γινοταν στο κεντρο νεοσυλλεκτων αλλα εχουν αλλαξει τωρα αυτα δεν ξερω πως παει..
Εχεις μιλησει με κανενα στρατολογικο γραφειο?
Σε περιπτωση που μπορεις να προετοιμαστεις λιγο, θα περασεις μια επιτροπη που σε κοβουν λιγο καμια χαζη ερωτηση του στυλ γιατι θες να πας δοκιμος κλπ..
αλλα μπορει να δουν σε κανενα χαρτι οτι πηρες αναβολη για ψυχολογικους λογους και να σου κανουν ερωτησεις για αυτο..
Εσυ ξερεις τους ψυχολογικους λογους αλλα να ξερεις το πρωτο διμηνο σαν ΥΕΑ Α ειναι πικρα,μην μασας ομως!

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, nikosmon είπε

Παιδια ποια εσσο ειναι τωρα που μπαινει τη δευτερα στην πολεμικη αεροπορια; τι αριθμο;

2020 Γ’ ΕΣΣΟ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...