Niko Bellic Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Εγώ πάντως παιδιά αυτή τη μπακατελίτσα πήρα μ ένα 20αρικο προχθες και φαίνεται τίμια https://www.skroutz.gr/s/23154139/Nokia-105-Black.html?from=sku_color_variations Σίγουρα κάπου θα χρειαστεί σαν ραδιοφωνάκι ή τηλέφωνο αν μείνει το smartphone από μπαταρία.
gokuthelegend Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, Niko Bellic είπε Εγώ πάντως παιδιά αυτή τη μπακατελίτσα πήρα μ ένα 20αρικο προχθες και φαίνεται τίμια https://www.skroutz.gr/s/23154139/Nokia-105-Black.html?from=sku_color_variations Σίγουρα κάπου θα χρειαστεί σαν ραδιοφωνάκι ή τηλέφωνο αν μείνει το smartphone από μπαταρία. Ακριβώς, και με ένα Powerbank μπορείς να περάσεις άνετα αρκετό καιρό χωρίς να ψάχνεις πρίζα για φόρτιση. 1
xorotaktis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, Niko Bellic είπε Εγώ πάντως παιδιά αυτή τη μπακατελίτσα πήρα μ ένα 20αρικο προχθες και φαίνεται τίμια https://www.skroutz.gr/s/23154139/Nokia-105-Black.html?from=sku_color_variations Σίγουρα κάπου θα χρειαστεί σαν ραδιοφωνάκι ή τηλέφωνο αν μείνει το smartphone από μπαταρία. το συγκεκριμενο εχει ιντερνετ ;
Niko Bellic Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, xorotaktis είπε το συγκεκριμενο εχει ιντερνετ ; Όχι είναι απλό τηλέφωνο..Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει καν να δώσεις λεφτά για τέτοιο κινητό με internet..Και όσα απ αυτά έχουν θα είναι ίσα για λίγο browsing,τίποτε παραπάνω.Από τη στιγμή που θα έχεις και το smartphone σου είναι πεταμένα λεφτά.. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από Niko Bellic
xorotaktis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, Niko Bellic είπε Όχι είναι απλό τηλέφωνο..Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει καν να δώσεις λεφτά για τέτοιο κινητό με internet..Και όσα απ αυτά έχουν θα είναι ίσα για λίγο browsing,τίποτε παραπάνω.Από τη στιγμή που θα έχεις και το smartphone σου είναι πεταμένα λεφτά.. ναι αλλα δεν εχω καταλαβει . Κανουν ελεγχο τα ρουχα που φορας πανω σου ; Αν μου ζητησουν να αδιασω τσεπες θα βγαλω μια μπακατελα και θα τους δειξω για κινητο αλλα το αλλο θα το κρατησω στην τσεπη απο το μπουφαν . Κανουν έλεγχο πάνω σου ; επιτρέπεται αυτο ; ( βαλίτσες κάνουν το ξέρω ) Αλλα πάνω σου κάνουν έλεγχο ;
Μάκαρος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, xorotaktis είπε ναι αλλα δεν εχω καταλαβει . Κανουν ελεγχο τα ρουχα που φορας πανω σου ; Αν μου ζητησουν να αδιασω τσεπες θα βγαλω μια μπακατελα και θα τους δειξω για κινητο αλλα το αλλο θα το κρατησω στην τσεπη απο το μπουφαν . Κανουν έλεγχο πάνω σου ; επιτρέπεται αυτο ; ( βαλίτσες κάνουν το ξέρω ) Αλλα πάνω σου κάνουν έλεγχο ; Σωματικος ελεγχος δεν γινεται, απαγορευεται. Μονο τις βαλιτσες σου θα δουν.
Barto7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, giannisww είπε Μου βγήκε μετάθεση για χειριστής ΣΕΖΜ Βισματικη?
giannisww Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Barto7 είπε Βισματικη? Απο το κεπ θυβα,ημουν αναβολης και ειμαι διαβιβασεις
erhall0102 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς ποτε θα γίνει η Δ ΕΣΣΟ στον Στρατό ξηράς; δλδ παει για Ιούλιο κανονικά; 1
giannisww Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Επίσης ξέρει κανείς πως είναι οι συνθήκες στο 479 ΤΔΒ Ξάνθης αυτές τις μέρες?
mixos23 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Στις 1/6/2020 στις 10:42 ΜΜ, StayCool είπε Παιδιά συγγνώμη που επεμβαίνω στην συζήτηση σας αλλά ας μου απαντήσει κάποιος παρακαλώ που να ξέρει. Μπήκα Μάρτιο κεεδ ορκίστηκα και πήρα αναβολή για ψυχολογικούς λόγους. Ξέρετε αν μπορώ τον Δεκέμβριο που μπαίνω, να επιλέξω δόκιμος; Στην στρατολογία μου είπαν ότι αν είμαι ι1 (που είμαι) θα έχω ένδειξη υεα και μπορώ να το επιλέξω . Εσείς μπορείτε να επιβεβαιώσετε κάτι τέτοιο, γιατί από τι ήξερα όσοι μπαίνουν μετά από αναβολή δεν μπορούν να επιλέξουν ούτε ειδικές δυνάμεις ούτε ως δόκιμοι. Ευχαριστώ εγω ειχα παρει αναβολη λογω σπουδων και μετα πηγα κανονικα σαν ΥΕΑ,αν εισαι Ι1 δεν βρισκω λογο να υπαρχει προβλημα.. Τωρα η δικη σου περιπτωση ειναι ιδιαιτερη γιατι ορκιστηκες,πιο παλια ολο αυτο γινοταν στο κεντρο νεοσυλλεκτων αλλα εχουν αλλαξει τωρα αυτα δεν ξερω πως παει.. Εχεις μιλησει με κανενα στρατολογικο γραφειο? Σε περιπτωση που μπορεις να προετοιμαστεις λιγο, θα περασεις μια επιτροπη που σε κοβουν λιγο καμια χαζη ερωτηση του στυλ γιατι θες να πας δοκιμος κλπ.. αλλα μπορει να δουν σε κανενα χαρτι οτι πηρες αναβολη για ψυχολογικους λογους και να σου κανουν ερωτησεις για αυτο.. Εσυ ξερεις τους ψυχολογικους λογους αλλα να ξερεις το πρωτο διμηνο σαν ΥΕΑ Α ειναι πικρα,μην μασας ομως!
nikosmon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Παιδια ποια εσσο ειναι τωρα που μπαινει τη δευτερα στην πολεμικη αεροπορια; τι αριθμο;
Cozmos123 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Παιδιά τι λέει η 366 έχει άτομα η είναι σαν την 365 ; κάνεις παρουσιάστηκε ΚΕΕΔ ξέρει μέσα έξω αριθμό;
bromiaris Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 16 λεπτά πριν, nikosmon είπε Παιδια ποια εσσο ειναι τωρα που μπαινει τη δευτερα στην πολεμικη αεροπορια; τι αριθμο; 2020 Γ’ ΕΣΣΟ
Προτεινόμενες αναρτήσεις