Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε ας κάνω την αρχή

" Βύσμαααα...." 

-Εγώ ρε παιδιά ; Όχι ούτε καν, τυχαία με πήρανε...γιατί να πω ψέματα σε ένα ανώνυμο φόρουμ....

:-D  Άπειρες φορές η ίδια συζήτηση....

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διάβασα σε φόρουμ πως από 7-9 είσαι Ι3. Αυτό να υποθέσω πως δε μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε από κάποια έμπιστη πηγή του στρατού;

http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/pd%2011_2014.htm άρθρο 15 και θα πας στις παθήσεις για τα όργανα όρασης.

Δημοσ.

Διάβασα σε φόρουμ πως από 7-9 είσαι Ι3. Αυτό να υποθέσω πως δε μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε από κάποια έμπιστη πηγή του στρατού;

http://www.insomnia.gr/topic/580895-στρατός/?p=53409263

:shifty:

https://www.stratologia.gr/pdf/pd_11-2014_1.pdf

Ι2 η Ι3 -> αναλογως βαθμους (και) αν προκειται μονο για μυωπια 

Δημοσ.

υπαρχουν αλλα forum με στρατιωτικο περιεχομενο?

οχι,αυτο το τεχνολογικο φορουμ ειναι ο μονος ιστοτοπος που επιτρέπονται στρατιωτικές συζητησεις.

• Like 1
Δημοσ.

οχι γιατι η αναβολή είναι για συγκεκριμένες σπουδές. Αλλά παίζει ρόλο πόσο νομότυπη είναι η στρατονομία. Γιατί κανονικά αν τελειώσεις και πας για μεταπτυχιακό πρέπει να κόψεις την αναβολή κ να ζητήσεις εκ νέου για το μεταπτυχιακό αναβολή  Οπότε αν είσαι τυχερός μπορεί να περάσει στο ντουκου ή κ όχι

Η τελευταια βεβαιωση σπουδων που εχω παντως ειναι απο το 2012.Λογικα στη στρατολογια θα θελουν να δουν μεχρι το 2016?

εννοω απο το ΤΕΙ βεβαιωση σπουδων

Δημοσ.

Η τελευταια βεβαιωση σπουδων που εχω παντως ειναι απο το 2012.Λογικα στη στρατολογια θα θελουν να δουν μεχρι το 2016?

εννοω απο το ΤΕΙ βεβαιωση σπουδων

αν θυμάμαι καλα η δικια μας γραμματεία έβγαζε βεβαίωση σπουδων ειδική για τον στρατό.
Δημοσ.

αν θυμάμαι καλα η δικια μας γραμματεία έβγαζε βεβαίωση σπουδων ειδική για τον στρατό.

Και εγώ το θυμάμαι. Όταν ζητούσα βεβαίωση σπουδών έπρεπε να δηλώσω ότι θα είναι για τον στρατό αλλιώς μου έδιναν μια generic.

Νομίζω πάντως ότι πρέπει να είναι επικαιροποιημένη, δεν νομίζω να δεκτούν αυτή την αίτηση από το 2012.

Δημοσ.

Και εγώ το θυμάμαι. Όταν ζητούσα βεβαίωση σπουδών έπρεπε να δηλώσω ότι θα είναι για τον στρατό αλλιώς μου έδιναν μια generic.

Νομίζω πάντως ότι πρέπει να είναι επικαιροποιημένη, δεν νομίζω να δεκτούν αυτή την αίτηση από το 2012.

Εμενα μου εδωσαν ολόιδια οπως και τις αλλες φορες αν και ανεφερα για στρατιωτικη χρηση.

Φυσικα και πρεπει να ειναι τωρινη,λεει μαλιστα του τρέχοντος φοιτιτικου ετους η κατι τετοιο.

Χρειαζομαι την βοηθεια σας,παιρνω την συνταξη του θανοντος πατερα μου,πρεπει να την διακοψω για τον στρατο?

Δημοσ.

Εμενα μου εδωσαν ολόιδια οπως και τις αλλες φορες αν και ανεφερα για στρατιωτικη χρηση.

Φυσικα και πρεπει να ειναι τωρινη,λεει μαλιστα του τρέχοντος φοιτιτικου ετους η κατι τετοιο.

Χρειαζομαι την βοηθεια σας,παιρνω την συνταξη του θανοντος πατερα μου,πρεπει να την διακοψω για τον στρατο?

Αν δεν κανεις διακοπη σπουδων και συνεχισεις κανονικα πιστευω δεν υπαρχει προβλημα, αφου καθε χρονο δεν σου ζητανε βεβαιωση σπουδων?Πηγαινε κανονικα την βεβαιωση σπουδων οταν σου ζητηθει στο τελος του ετους

Δημοσ.

Αν δεν κανεις διακοπη σπουδων και συνεχισεις κανονικα πιστευω δεν υπαρχει προβλημα, αφου καθε χρονο δεν σου ζητανε βεβαιωση σπουδων?Πηγαινε κανονικα την βεβαιωση σπουδων οταν σου ζητηθει στο τελος του ετους

δεν μου ζητανε καθε χρονο. μετα απο 3 χρονια μου ζητησαν για να δουν αν σπουδαζω ακομα για να συνεχιστει.

γενικα εχει σχεση ο στρατος με αυτο,γιατι κατι τετοιο ακουσα και δεν εχει καμία λογικη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...