Hapatingo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, spartak1 said: Αυτη τη γελοιά δικαιολογία επικαλούνται οι ίδιοι που ζητάνε ξανά επιβεβαίωση. Επίσης, εμένα είναι τυπωμένη και με λατινικούς χαρακτήρες, παρόλαυτα μου την ξαναζητάνε Είναι τυπωμένη και δεν σου την δέχτηκαν ή είναι χειρόγραφη? Σχετικά με τις ταυτότητες https://twitter.com/RevolutApp/status/1185182877132251139?s=20 Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από Hapatingo
soiramk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, spartak1 είπε Αυτη τη γελοιά δικαιολογία επικαλούνται οι ίδιοι που ζητάνε ξανά επιβεβαίωση. Επίσης, εμένα είναι τυπωμένη και με λατινικούς χαρακτήρες, παρόλαυτα μου την ξαναζητάνε Έτσι και εμένα... Είμαι καμιά ώρα αναμονή στο chat και δεν έρχεται κανένας. Ειλικρινά πλέον δεν ξέρω αν έχει εγκριθεί ή όχι.
spartak1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Είναι τυπωμένη και δεν σου την δέχτηκαν ή είναι χειρόγραφη? Tυπωμένη. Μου την ξαναζήτησαν φέτος πριν κάτι μήνες. Την υπέβαλλα, τη δέχτηκαν. Τωρα ξαναζητάνε Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από spartak1
georkouk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο. Όταν αγοράζουμε από εξωτερικό σε τι πληρώνουμε; Αν έχει paypal βάζουμε μετατροπή στην revolut. Αν όμως δεν έχει πχ AliExpress/amazon τι κάνουμε; Πληρώνουμε στο νόμισμα του πωλητή ώστε να κάνει την μετατροπή η revolut? Επίσης όταν είμαστε εξωτερικό για να πληρώσουμε με revolut πρέπει να έχουμε κανει μεταφορά στον αντίστοιχο λογαριασμό πχ σε $ ή δε χρειάζεται;
soiramk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, georkouk είπε Επίσης όταν είμαστε εξωτερικό για να πληρώσουμε με revolut πρέπει να έχουμε κανει μεταφορά στον αντίστοιχο λογαριασμό πχ σε $ ή δε χρειάζεται; Δε χρειάζεται.
zananiro Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, soiramk είπε Έτσι και εμένα... Είμαι καμιά ώρα αναμονή στο chat και δεν έρχεται κανένας. Ειλικρινά πλέον δεν ξέρω αν έχει εγκριθεί ή όχι. Εμένα τυπωμένη είναι και μου είπαν θέλουν διαβατήριο. Το έστειλα, μίλησα στο chat αν είναι όλα οκ, περίμενα κάνα μισάωρο και μου είπε ότι γίνεται χαμός και να ξαναρωτήσω αύριο. Πάντως μέσα στο app δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια πληροφόρηση με την εξέλιξη της ταυτοποίησης. Έχουν χάσει τη μπάλα μου φαίνεται και δεν ειναι σοβαρά πράγματα αυτά που κάνουν, πολλές προχειροτητες και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Νομίζω σήμερα ψηφίζουν στη βουλή για το αν δεχτούν τους όρους της συμφωνίας οι Βρετανοί. Αν δεν τους δεχτούν πάνε για άτακτο brexit, γι αυτό όλη η κινητοποίηση από revolut. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από zananiro
kostakiss Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Επιβεβαιώνω ότι έφαγα άκυρο για χειρόγραφη ταυτότητα και ληγμένη (έκδοση 06/2004)
bjj-p Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, spartak1 είπε To brexit είναι μια γελοία δικαιολογία. Εχω λογαριασμό στη Monese(Αγγλική). Εκανα verify Με Ελληνική ταυτότητα. Λογω brexit δημιουργησαν νεα iban στο Βέλγιο και ενημέρωσαν ότι εκεί πλέον μπορούν να στέλνονται τα sepa εμβάσματα, όταν γίνει το Brexit. Ούτε ξαναεπιβεβαίωσε την ταυτότητα σου, ούτε τίποτα. Οι τύποι στη revolut είναι απαράδεκτοι. Και φυσικά όλα αυτα έγιναν Παρασκευή απόγευμα, λες και αυτή τη Δευτέρα βγαίνει η Αγγλία εκτός. Συμφωνω 100%. Κινησεις πανικου.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Back in March we sent out some emails asking you to upload some ID to your account, in the form of a passport or national identity card. This was so that we can keep your account open in the event of a No Deal Brexit. There have of course been some developments on the Brexit front, and while nobody is quite sure what’s going to happen next, we still have to prepare for the possible eventuality of the UK leaving the EU without a deal. If that happens, and you don’t have the correct type of ID uploaded to your account, we won’t be able to continue offering you our services. At this point we would have to restrict your account, and reopen it once you’ve submitted a new piece of ID. Submit New ID Note: You cannot use a driving licence as ID, unfortunately. Why are we asking for this? Right now, all of our EU customers’ accounts are made possible under our UK Electronic Money Licence. This licence is transferred (or “passported”) across Europe, but if the UK leaves the EU without a transitional deal, we would no longer be able to do this. We may, therefore, need to transfer you to our licenced Electronic Money Institution in the EU. However, for regulatory reasons, our European entity cannot accept a driving licence as ID verification. Team Revolut
Doubt Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Ναι...και;;; 3 σελίδες τώρα για αυτό γράφουμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @Doubt Το ξέρω, απλά απ' τις απαντήσεις κάποιων γύρω απ' την δικαιολογία/επιχείρημα από πλευράς revolut σχετικά με το brexit το παρέθεσα. update: μιας και το email με το σχετικό μύνημα υπάρχει και πιο πίσω στα ελληνικά στην σελίδα 229, αν θέλει κάποιος mod μπορεί να το σβήσει αυτό που έβαλα. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
MauroPaltoudias Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Στις 17/10/2019 στις 7:56 ΜΜ, stefanidisg είπε Part 1 πρώτο post ; Είναι ανανεωμένα όλα τα καινούρια; Ρωτάω γιατί θέλω και εγώ πληροφορίες. Τα πρώτα δύο ποστ δεν είμαι σίγουρος αν ισχύουν. Σε κάθε περίπτωση, τα πράγματα έχουν απλοποιηθεί πολύ μετά την άρση των CC. Η εφαρμογή θα σε οδηγήσει μόνη της. Η φόρτιση μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής είναι πια αστεία υπόθεση. 1
greekboy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 εχουν χασει και επισημα τη μπαλα. Ειχα ανοιξει το λογαριασμο με ταυτοτητα, ανεβαζω χθες διαβατηριο και μετα απο μια ωρα μου ξαναερχεται το ιδιο μηνυμα στην εφαρμογη οτι we need some new id και οτι το διπλωμα δεν το δεχονται πια. υποψιν δεν ηρθε μειλ. Τελικα δεν ξερω σε τι φαση ειναι ο λογαριασμος μου. Δεν ειναι κλειδωμενος παντως. Οχι τιποτα αλλο τεταρτη φευγω εξωτερικο. Monese και N26 θα τσιμπησουν τις προμηθειες γιατι η Revolut δεν εμπνεει σιγουρια αυτη την περιοδο.
_filippos_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Τελικά μετα απο 40λεπτά αναμονής/κουβεντας με τον agent πέρασα το validation χρησιμοποιώντας την ιδια ταυτότητα με οταν άνοιξα τον λογαριασμο (πριν απο χρόνια). Όσο ήμουν pending δεν μου ειχαν κλειδώσει οι κάρτες. Περίεργο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα